2. Česko hodnocení hotelů
  3. Česko hodnocení hotelů
Jižní Morava Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Ubytovací areál Rouchovany Průměrné hodnocení: 10

„Ubytování bylo čisté a byly jsme spokojeni.“

• Penzion Xaver Průměrné hodnocení: 7

„Překvapilo nás, že v penzionu nebyla restaurace, jak bylo inzerováno. Byl tam jen výčep. Museli jsme se jet navečeřet jinam. Pokoj hezký, čistý.“

• Penzion POSADA Průměrné hodnocení: 10

„Líbilo se nám vše. Příjemný a hlavně ochotný personál.“

• Penzion Castello Průměrné hodnocení: 7

„Vkusně zařízeno“

• Penzion Kaplanka Průměrné hodnocení: 9

„Umístění je perfektní v centru města, zahrada je krásná, výhled z ní také bezva, přímý vstup do vinárny. Pokoj č. 06 je bohužel stranou a okna má do ulice, takže vychvalovaný výhled se nekonal a ráno je trochu slyšet hluk za ulice. Ale je prostorný, s kuchyňkou a dobře vybavený. Trochu překvapily dva schody z kuchyně do pokoje, s tím jsme u apartmánu v přízemí úplně nepočítali. Snídaně byla dobrá, pestrá, všeho dostatek. Personál příjemný.“

• Pronájem pokojů Belle Vue Průměrné hodnocení: 5

„Krásné okolí, ale samotný pokoj byl dost děsný. Nevím jak ostatní pokoje přímo ve vile. My byli ubytování v přízemním nedostavěném pokoji. Na jedno přespání nenáročným lidem ucházející. Pan majitel byl velmi milý, ochotný.“

• Penzion Terasa Cibulka Průměrné hodnocení: 10

„Super lokalita“

• Penzion U Císaře Zikmunda Průměrné hodnocení: 10

„Parkování ve dvoře , snídaně úžasný. Vše doplňovali. Starali se na 1 . Pokoj byl taky pěkný - velký s kuchyňským koutem takže jsme si mohli udělat kávu, čaj který byl připravený i s cukrem v hlavní místnosti kde se dají i koupit vína.“

• Pod Břesteckou skalou Průměrné hodnocení: 8

„Místo. Prostředí. Výborné startovací místo po okolí jak pěšky tak autem. Milý personál. Těsnící sprcha (bývá v mnoha penzionech vzácnost 😃)“

• Tady dobrý Průměrné hodnocení: 9

„Krásné ubytování, všechno nové a výborně vybavené, nádherná zahrada a skvělý bazén. Moc milí majitelé, pobyt jsme si velmi užili.“