2. Česko hodnocení hotelů
  3. Česko hodnocení hotelů
Jizerské hory Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Horská vila Wander Průměrné hodnocení: 8

„líbilo se nám vyžití v těsném okolí ubytování - les, louka, koupání, lanový park“

• Studánecký Medvěd Průměrné hodnocení: 10

„Až na detail vše super.“

• Pension Hubert Průměrné hodnocení: 10

„Naprosto skvělý a perfektně vybavený penzion v překrásném prostředí. Velice příjemný personál, bohaté snídaně. Fantastické ubytování, které doporučuji. Rádi se sem vrátíme.“

• Wellness Penzion Jarmilka Průměrné hodnocení: 7

„Místo velmi dobré pro rodiny s dětmi, velký dětský koutek i zázemí pro děti u snídaně. Velký výběr čerstvých snídaní. Ochota personálu. Dobrý wellness.“

• Bartlova bouda Průměrné hodnocení: 10

„Hlavně prostředí, krásné údolí, pěkně zrekonstruované ubytování,milí lidé, bezplatné bezpečné parkování 10m od vchodu“

• Penzion Pivovar Volt Průměrné hodnocení: 8

„Pokojík krásný, až nahoře. Lokalita výborná, kousek od centra, za 15 min pěšky. Parkoviště přímo v areálu, který je upraven k posezení a ev. koncertu, malá stage. Výhled na přehradu. Možnost přitopit si oceňuji.“

• HORSKÝ PENZION U SPLAVU Průměrné hodnocení: 9

„Vyžití pro děti“

• Světoběžník Bed & Wine Průměrné hodnocení: 10

„Už jsme byli podruhé. Vždy čisto a voňavo. Milý a ochotný personál. Krásné místo v centru a přesto klid a pohoda. Děkujeme!“

• Pension Král Průměrné hodnocení: 10

„Bylo to úžasné ubytování. Mohu určitě doporučit.“

• Penzion Rudolf Průměrné hodnocení: 9

„Snídaně dobrá , domácí chleba super a i domácí buchty a bábovka také velmi dobrá . Nadstandardně příjemný personál . Super klid , i parkování dobré“