Direct la pagina principală
  3. Comentarii despre hoteluri în Italia
Alpii Iulieni Comentarii verificate pentru B&B și hanuri, de la clienţi reali

Comentarii recente

• Pension MOYCHI Scor din comentarii: 10

„Mi-a plăcut foarte mult această locație deoarece a fost atât de liniște, curat și intim. Gazdele au fost discrete,dar atente la nevoile noastre.”

• Jazz Bled B&B Scor din comentarii: 10

„Mi-au plăcut foarte mult confortul, locația, curățenia, mărimea și facilitățile camerei. Domnul Jani și tot personalul sunt extraordinari. Am avut o mica neînțelegere privind eliberarea camerei dar nu s-a supărat nimeni pe noi. Micul dejun este extraordinar. Ne-a depășit așteptările. RECOMANDAM DIN TOT SUFLETUL.”

• Slovenian House Vida Scor din comentarii: 10

„Am avut parte de o noapte de cazare relaxantă și extrem de plăcută! Camera a fost spațioasă, curată și primitoare, cu un pat mare și foarte confortabil — perfect pentru odihnă după drumeții. Parcarea acoperită este un mare plus. Locația este excelentă: liniște deplină, dar totodată foarte aproape de principalele puncte de atracție ale zonei. Iar gazda a fost deosebit de primitoare, amabilă și atentă. Ne-am simțit în siguranță și bineveniți. Cu siguranță vom reveni și recomandăm cu drag!”

• Veldes B&B Scor din comentarii: 10

„totul”

• Pension Török Scor din comentarii: 7

„Curătenie,zonă de țară, liniștită.”

• Gorski biser Scor din comentarii: 9

„Zona accesibilă, cu magazin în apropiere unde poți face cumpărăturile. Gazdă amabilă care oferă indicații foarte bune și la subiect.”

• Pension Lectar Scor din comentarii: 10

„Camera foarte curata, personal amabil, buni vorbitori de limba engleza. Mancarea in restaurantul hotelului foarte gustoasa, vinul luat la recomandarea ospatarului a depasit asteptarile.”

• B&B Brezov Gaj Scor din comentarii: 10

„Ne-au plăcut amabilitatea gazdelor, cazarea în stil rustic, mâncarea, orașul și împrejurimile.”

• Apartments Skok Scor din comentarii: 10

„Totul a fost ok . Foarte curat in camera , iar proprietara o persoana deosebita ,foarte comunicativă și deosebit de atentă . Micul dejun se poate achita separat si a fost excelent .”

• Guesthouse Marko Scor din comentarii: 8

„Atractii si activitati foarte multe”