„Na hotely této sítě jsme vsadili už podruhé – poprvé v Dubaji, tentokrát opět s vysokými očekáváními. A ta byla naplněna téměř do posledního detailu. Moderní a čisté prostředí, perfektní servis a ochotný personál, který se vždy snažil vyhovět.
Wellness je sice velmi příjemný, a stylově zařízený, ale na tak prostorný hotel bychom uvítali o něco větší kapacitu. Snídaně? Doslova ráj pro gurmány, bohatý výběr, čerstvé suroviny a pestrá nabídka, ze které si vybere každý. Večeře byly chutné, ale nabídka mohla být o něco rozmanitější.
Celkově ale skvělá zkušenost, která potvrzuje, že tato hotelová síť umí nabídnout vysoký standard služeb a komfort, na který se můžete spolehnout. Rádi se vrátíme.“
„Pokoj se nám líbil, Měli jsme i malý balkonek. Postele pohodlné. Koupelna je dost malinkata, ale dalo se to. Hotel je dog friendly, dokonce jsme na uvitanou dostali i pamlsky. Za pejsky se platí extra příplatek.“
„Hotel je zvenčí krasny, s upraveným parkem, poloha kousek od všeho dění, snídaně moc dobre s velkým výběrem, Wellness i venkovní bazén byl fajn, dopoledne skoro bez lidi. Doporučuji vybrat malý pokoj, viz níže.“
„Krásné postavení hotelu. Jídlo výborné. Snídaně i večeře formou rautu. Dvakrát bylo grilování. Měli jsme rodinné studio a byla velká spokojenost. Každý den chodí pokojská na úklid a výměnu všeho co potřebujete..“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.