2. Rakousko hodnocení hotelů
  3. Rakousko hodnocení hotelů
Kitzbühelské Alpy Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Landhaus Aigner Průměrné hodnocení: 9

„Na snídani vždy velký výběr. Několik skvělých domácích produktů (marmelády, džemy, medy). Na přání vajíčka na různé způsoby. Opravdu super! A dokonce nabídka nápojů mimo snídani (na účet paní domácí jsem si mohl dát i rakouské pivo).“

• Berggasthaus & Lodge Resterhöhe Průměrné hodnocení: 8

„Vcelku zajímavá horská chata, která je v zimě přístupná vlekem. V létě k ní vede pěší perková cesta a pěšina, kterou silně nedoporučuji v deštivém počasí.“

• Pension Haus in der Sonne Průměrné hodnocení: 9

„Lokalitu jsme si vybrali cíleně v souvislosti s KAT by UTMB, na trasy je jednoduchý přístup, mapy ke stažení do navigací, místní značení standardně kvalitní. Fieberbrunn je menší městečko tudíž se všude pohodlně dostanete pěšky nebo místní dopravou, která je v ceně ubytování po online registraci. Služby v místě perfektní s širokou nabídkou. Klidná oblast s vybaveností pro sport a hiking, parky a zázemí pro děti, lanovka vás dostane pod horní partie vrcholků pokud se vám nechce stoupat nebo klesat.“

• Ferienhaus Berger Průměrné hodnocení: 9

„Hezka lokalita. Stranou od centra, ale zaroven vse dulezite v blizkosti. Pokoj s vlasnim soc. zarizenim - mensi, ale pro 2 dospele naprosto dostacujici. Balkon s peknym vyhledem na hory. Kuchyn + jidelna spolecna. Dobre vybavena, s myckou, cista. Mozna by se hodila nejaka konvicka na caj. Pani hostitelka mila a vstricna. V cene ubytovani karta hosta s ruznymi slevami.“

• Pension Garni Appartement Ortner Průměrné hodnocení: 9

„Snídaně pestrá, čerstvé pečivo, na velikost penzionu výjimečná.“

• Sportpension Therese Průměrné hodnocení: 7

„Prostorný pokoj se zajímavým posezením ve výklenku. Prostorná sprcha. Oddělená toaleta.“

• Landhof Aigner Průměrné hodnocení: 10

„snídani připravila paní majitelka výbornou a vše doplňovala, s jakoukoliv otázkou na okolí ochotně pomohla, doporučuji pobyt.“

• Haus Treffer Průměrné hodnocení: 8

„dostatečná“

• Pension Elisabeth Průměrné hodnocení: 7

„Přespali jsme v penzionu jen jednu noc.Pokoje mají staré vybavení,ale byly čisté.Snídaně bohatá.“

• Pension Sonnwend - inklusive Gästekarte Průměrné hodnocení: 8

„Příjemný personál, dostačující snídaně, krásná lokalita“