„Dechberoucí výhled z terasy. Výhled na moře hned po probuzení přímo z postele :-) Čisté, krásné ubytování. Nadstandardní ochota personálu, který nám moc pomohl zajistit dopravu na další ostrov. Ubytování velice předčilo naše očekávání!“
„Ubytování bylo opravdu krásné, velmi čisté, prostorné. Krásná a prostorná koupelna. K dispozici byla voda v pet lahvi a výborná snídaně na terase. Personál byl velmi ochotný.“
„Personál byl velmi milý a ochotný. Lokalita výborná. Ubytování pohodlné, čisté a voňavé. Naprosto nejlepší snídaně. Velká spokojenost a určitě tento resort opět navštívíme.“
„Nejlepší ubytování co jsem na Bali absolvoval a vřele doporučuji. Jediné zlepšení to chcr v oblasti restaurace aby lidi nemuseli utíkat naproti za hudbou a levnější stravou. Jinak vynikající. 🤩“
„Tento hostel se nachází kousek od přístavu a je velice klidný. Pokoje jsou neskutečně prostorné, dostanete obrovskou skříň a ručník. Na pokoji jsou samostatně koupelna, záchod a dvě umyvadla se zrcadlem. Venku je ke každému pokoji k dispozici sušák.
Bazén je skvělý a je okolo nej několik míst na sezení nebo ležení.
Obsluha je velmi milá, dostanete welcome drink, a pokud chcete zprostředkuje vám soukromého řidiče kam potřebujete. Nabízí také výlety na několik části ostrova. Na recepci je k dispozici automat na vodu, jak studenou, tak teplou. Můžete si objednat cokoliv z jídelního menu a oni vám to ochotně odnesou až k bazénu.
Jejich snídaně jsou skvělé, nabízejí sladké livance, ovoce, toasty a na přání vám přípravy vajíčka na jakýkoliv způsob.
Nabízejí bezplatný shuttle odvoz do baru na drinky.
Zprostředkují vám odvoz do přístavu a lístky na loď na okolní ostrovy - Bali, Gili, Lombok.
Moc se mi tady líbilo a pobyt zde můžu vřele doporučit!“
„Prostorné pokoje, pohodlné Postele, krásný balkón, velice čisty bazén, vkusné servírované jídlo..,Skvělý přístup k problémům - Jsme se nemohli dostat díky špatným podmínkám na moři včas do hotelu a Vedení hotelu se zachovalo skvěle a nabídlo nám jiný termín 👍, transport z/do přístavu je zdarma- což je také skvělý servis🥰“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.