2. Chorvatsko hodnocení hotelů
  3. Chorvatsko hodnocení hotelů
Kvarnerský záliv Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Hotel Meduza Průměrné hodnocení: 10

„Čisté pokoje i celý hotel, moderně zařízeno, výborná snídaně, nádherný výhled na moře, blízko centru, velmi milý a ochotný personál.“

• Veya Maradiso Hotel by Aminess Průměrné hodnocení: 8

„Hotel se nachazi na krasnem miste primo u more. Meli jsme mensi, utulny pokoj s malym balkonkem a vyhledem do zahrady. Koupelna mensi, starsi, ale vse bylo ciste a vonave. Klimatizace fungovala perfektne. Jidlo pri snidanich i vecerich nam chutnalo, ocenili jsme i napoje, zejmena vino a pivo, ktere byly v cene. Personal byl prijemny a ochotny – od recepce pres obsluhu v restauraci az po milou pani uklizecku. Na plaz to byl jen kousek. My jsme chodili na tu pro psy, ktera byla sice trochu dal, ale more i tam bylo nadhere. Hotel se nam libil, uzili jsme si krasne dny a radi ho doporucime dal.“

• Boutique Hotel Bura 45N Průměrné hodnocení: 8

„Ideální místo přímo v centru. Krásný výhled na moře.“

• „Majitelé byli velice milí a ochotní. Děkujeme.“

• Blue Waves Resort Průměrné hodnocení: 10

„Ubytování u pláže, pokoje čisté, pravidelně uklizené a personál moc milý a ochotný.“

• Bellevue Rooms Průměrné hodnocení: 10

„Naposto vyjímečné . Krásné místo. Naprostá čistota a pohodlí. Doporučuji. Skvělá komunikace.“

• „Co se týká samého ubytování, tak bylo velmi dobré, personál vstřícný, jídlo dobré, poloha skvělá.“

• Hotel Dobrovit Průměrné hodnocení: 8

„snídaně bohaté, chutné, průběžně doplňované“

• Hotel Paris Průměrné hodnocení: 8

„Snídaně exceletní“

• Hotel Belveder Průměrné hodnocení: 7

„Poloha hotelu téměr v centru města Pag. V docházkové vzdálenosti do 10minut. Parkování zdarma u hotelu i když parkování pouze pro zkušené! Velmi úzké parkování ale to není chyba. Pláž před hotelem nelze využít, je velmi úzká ale to nebylo mínus, 3 minuty od hotelu je větší pláž, případně se dá dojet kamkoli v rámci ostrova.“