2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Itálie hodnocení hotelů
Pobřeží Lazio Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Sunset House Průměrné hodnocení: 10

„Líbilo se nám prostředí, lokalita, přístup a hlavně hostitelé! Velice příjemný pobyt. Cítili jsme se jako doma a nechtělo se nám odjíždět.“

• Little Rose guest house Průměrné hodnocení: 7

„Lokalita byla skvělá, 10min od pláže Azul, koupelna byla prostorná a velmi čistá. Paní majitelka velmi ochotná, pohotově reagovala a byla moc příjemná.“

• Oasi Caprolace Průměrné hodnocení: 8

„Milí majitelé, hezký pokoj, velmi dobrá snídaně. Ubytování je na krásném místě u jezera a nedaleko je pláž u moře.“

• Il Mondo B&B Průměrné hodnocení: 10

„Poloha, čistota, vybavení“

• Podere Monfalcone guest house Průměrné hodnocení: 9

„Bylo skvělé, že personál vyšel vstříc se snídaní s brzkým odjezdem...Ubytování bylo čisté a klidné.“

• infamiglia - alloggio turistico Průměrné hodnocení: 10

„Ubytování bylo čisté, moderní a v klidné čtvrti. Majitelé velmi milí, ochotní a nic nebyl problém. Pan majitel nám dokonce nabídl, že nás vyzvedne na nádraží ve vedlejší vesnici a také nám při cestě zpět pomohl koupit lístky na autobus. Ačkoliv majitelé umí anglicky jen trochu, domluvit se dalo bez problémů.“

• Guest House Brezza Marina Průměrné hodnocení: 10

„lokalita perfektní, hostitelka velice příjemná, byly jsem velká skupinka a pomohla nám s transferem na letiště.“

• Zefiro Průměrné hodnocení: 10

„Všechno bylo úžasne!!“

• Ai Quattro Venti Guest House Průměrné hodnocení: 6

„Na ubytování byl klid a dobře se spalo.“

• Stella Polare Sensorial Home Průměrné hodnocení: 9

„V ubytování nám nic nechybělo, je v blízkosti vlakového nádraží i moře. Snídaně v nedaleké kavárně (cappuccino a sladké pečivo) jsme moc ocenily. Hosté v ostatních pokojích byli ohleduplní a nerušili nás. Celkově moc příjemná zkušenost.“