2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Lazio hodnocení hotelů
Lazio Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Hotel Franklin Feel The Sound Průměrné hodnocení: 9

„Výborná lokalita, příjemný pobyt na 1 noc, čisto. Zařízení pokoje je zastaralé, koupelna plně funkční, pěkná, čistá.“

• SHG Hotel Antonella Průměrné hodnocení: 10

„Restaurace, stolní fotbálek, úklid, posilovna. Dřevěná podlaha na pokoji, pohodlné postele. Tv na pokoji. Personál příjemný - hlavně pán, který nás pustil do restaurace ikdyž bylo zavřeno. Dětem se líbila snídaně.“

• „Velmi zajímavé bydlet na hradě. Paní Cecilia byla úžasná. Klobouk dolů, v jejím věku, co vse zvladne, neuvěřitelné. A je opravdu velmi milá. K dispozici i skromnější snídaně.“

• Bloom Hotel Rome Průměrné hodnocení: 10

„super hotel s výhledem na sv. Petra, malý persoánál, bezva snídaně, centrum blízko“

• Radio Hotel Průměrné hodnocení: 7

„Pohodlná postel, funkční klimatizace, úklid pokoje, dobré okolí. Kousek je vlak, autobusy i tramvaje. Do 200m je dobrá restaurace Papa Re a nebo na pozdní drink a jídlo bar Städlin. Na přespávání při výletu do Říma úplně v pohodě, má to ale nedostatky.“

• Hotel Laura Průměrné hodnocení: 7

„Personál z hotelu nám vyšel vstříc a nechal nás nasnídat se mimo oficiální časy snídaní. Dostali jsme na výběr z několika druhů čerstvého pečiva, kafe i džus. Poblíž hotelu je úžasná zmrzlina ‘Gelateria dei Gracchi’. Umístění hotelu je doslova 5 kroků od stanice metra ‘Bologna’. Pohodlné postele.“

• Hotel Stromboli Průměrné hodnocení: 9

„Recepce 24/7 , lokace s výbornou dostupností všude.“

• Casa per Ferie Santa Maria alle Fornaci Průměrné hodnocení: 10

„ubytování v 1. patru, snídaně a milý personál“

• Hotel Mirti Průměrné hodnocení: 7

„Lokalita u metra. Čisto a denní úklid.“

• Hotel AMADEUS Průměrné hodnocení: 9

„Naprosto úžasná lokalita, využívali jsme pouze pro přespávání, takže naprosto dostačující. Personál byl vstřícný, vždy k ruce, milý a starající se.“