2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Lazio hodnocení hotelů
Lazio Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Metro Re di Roma & WiFi Průměrné hodnocení: 7

„Krásné prostředí apartmánů. Vybavená kuchyňka. Pěkný pokoj i koupelna. Jen by to chtělo věnovat více pozornosti úklidu.“

• Casa per Ferie Santa Maria alle Fornaci Průměrné hodnocení: 10

„ubytování v 1. patru, snídaně a milý personál“

• Hotel Parker - Gruppo BLAM HOTELS Průměrné hodnocení: 9

„Personál byl moc milí, přišli jsme na check-in o 30min dříve a nebyl žádný problém :) Pokoje byli velké vybavené lednici , klimatizací a varnou konvicí koupelna byla součástí pokoje. Snídani jsme zaplacenou neměli, avšak po příjezdu nám bylo na recepci oznámeno, že máme snídani zdarma k pobytu. :) Velmi příjemná informace :) v okolí hotelu je několik restaurací k posezení a to i pro bezlepkovou stravu. Hotel je ideální pro ty co přijedou vlakem na Termini nebo letištními autobusy, je od něj vzdálený 15min chůze s kopce :) Hotel je dog frendly :) Při check-outu jsme dostali malý dárek v podobě krému na ruce, propisky a kartičky se slevou 20% na další pobyt. Hotel je 3 hvězda, ale ve srovnání například s Londýnem byl spíše 3,5-4 hvězdy :) Doporučuji“

• Hotel Quirinale Průměrné hodnocení: 10

„excelentní krásný hotel, prostředí krásné, místo perfektní, snídaně bohatá.......“

• LH Hotel Excel Roma Montemario Průměrné hodnocení: 9

„Všechno“

• „Velmi zajímavé bydlet na hradě. Paní Cecilia byla úžasná. Klobouk dolů, v jejím věku, co vse zvladne, neuvěřitelné. A je opravdu velmi milá. K dispozici i skromnější snídaně.“

• Hotel Cherubini Průměrné hodnocení: 10

„Velmi blízko nádraží“

• Il Miraggio Průměrné hodnocení: 7

„Blízko pláže. Pokoj v pořádku. Vstup do bazénu v přilehlém objektu. Možnost posedět venku na zahradě.“

• Bloom Hotel Rome Průměrné hodnocení: 10

„super hotel s výhledem na sv. Petra, malý persoánál, bezva snídaně, centrum blízko“

• Hotel Laura Průměrné hodnocení: 7

„Personál z hotelu nám vyšel vstříc a nechal nás nasnídat se mimo oficiální časy snídaní. Dostali jsme na výběr z několika druhů čerstvého pečiva, kafe i džus. Poblíž hotelu je úžasná zmrzlina ‘Gelateria dei Gracchi’. Umístění hotelu je doslova 5 kroků od stanice metra ‘Bologna’. Pohodlné postele.“