„Naprosto vynikající a úžasná dovolená u paní Greis. Bydleli jsme (2dospělí a dvě dospívající děti) v příjemném modrém apartmánu s plně vybaveným kuchyňským koutem, překrásnou koupelnou (včetně pračky), chlupaťoučkými ručníky a župany - všechno stylově sladěné. Apartmán měl klimatizaci i balkon. Paní Greis a její přátelé nám chystali vynikající snídani, pekla domácí pečivo a buchty, měli jsme k dispozici čerstvé ovoce, sýry, šunku....snídali jsme v krásné jídelně nebo v stylové zahradě. Prostě úžasné. Apartmám je v domě blízko pláže (cca 300m), téměř naproti domu je malý, ale výborně zásobený obchod, hned vedle restaurace s výbornou pizzou. Lido Adriano je príma místo - každý si tam najde co potřebuje - kousek klidu i bar s hudbou, spoustu restaurací, zábavu pro malé i velké. Zároveň je to super místo pro výjezdy do dalších zajímavých míst - Ravenna, město mozaiky, Comacchio - malé Benátky, San Marino, Faenza, Ferrara...vřele doporučujeme.“
„Výborná lokalita/kousek od veřejné pláže i promenády.Dobrá snídaně.Bazén.Vyjímečně příjemný pan recepční i paní u snídaně.Báječný prostor na posezení v areálu“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.