2. Albánie hodnocení hotelů
  3. Albánie hodnocení hotelů
Skadar Lake Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Hysaj Agroturizëm Průměrné hodnocení: 10

„Byly jsme zde již podruhé a změna jen k lepšímu. Slušný a ochotný personál, ubytování ještě před chec-in, krásné dva velké bazény a jeden dětský. Vynikající snídaně. Doporučuji.“

• Guesthouse Camping Breeze of the Drin Průměrné hodnocení: 4

„Klimatizace.“

• Margjelo's Twin Houses in the garden Průměrné hodnocení: 10

„Ubytovaní bylo přijemné, cítili jsme se tady jako doma. Dostávali jsme tu nejlepší péči. Pokaždé nám bylo doneseno až před dveře čerstvé ovoce z zahrady. Zahrada nám sloužila k večerní relaxaci a ty výhledy z ní. Bomba😍. Uvnitř tomu nebylo co vytknout☺️. Vše fungovalo, jak mělo. Za nás můžeme jen doporučit😚.“

• Gestehaus Průměrné hodnocení: 8

„Příjemná a klidná lokalita, apartmán nový, čistý, světlý a nově zařízený, s krásnou terasou, soft drinks k dispozici za milé ceny přímo v ubytování .“

• Windmill Shkodra Gesthouse Camping & Grill Průměrné hodnocení: 10

„Pobyt ve Windmill Gesthouse jsme si opravdu užili. Měli jsme k dispozici krásný samostatný apartmán, byl zde velmi milý personál a hlavně skvělý bazén uprostřed areálu. Vládla zde příjemná atmosféra, večer se hrálo na kytary a po areálu pobíhala kuřátka a koťátka. Výhodná je také lokalita blízko Skadarského jezera.“

• Hotel Kurtabeg Průměrné hodnocení: 9

„Pokoj velký a dobře vybavený (fén, rychlovarná konvice, lednice na chodbě). Hotel nám zajistil transport do Thethu i z Thethu (jedna cesta 12euro na osobu) a umožnil nám ponechat zavazadlo v úschovně (za 3 eura na den).“

• Bliss Inn Hostel & Tours Průměrné hodnocení: 10

„příjemná domácí atmosféra“

• Lake Shkodra Resort Průměrné hodnocení: 9

„Na Albánii bylo ubytování velmi nadstandartní. Především musím pochválit místní restauraci s výhledem na jezero. Skvělý personál a skvěle jídlo, přijatelné ceny. Mají dobře vymyšlené snídaně. Ráno z jídelníčku si vyberete asi s 5 druhů snídaní a zaplatíte to co si vyberete.“

• SANTO Hotel Průměrné hodnocení: 9

„Moderně zařízený hotel blízko centra, parkování za hotelem na přilehlém parkovišti. Pěkně zařízený čistý pokoj i koupelna. Funkční klimatizace. Lednička na pokoji. Dobrá servírovaná snídaně (vejce, sýr, zelenina, pečivo, káva, džus).“

• Hotel Shkodra Lake Průměrné hodnocení: 10

„Velmi dobry pomer cena / vykon. A maji toceny Budvar😍“