2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Lombardie hodnocení hotelů
Lombardie Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• La Baita Průměrné hodnocení: 10

„Paní hostitelky Moc dobrá (sladká) snídaně Pohodlná postel Parkování pod střechou Zajímavé okolí Lázně“

• B&B HOTEL Milano Ornato Průměrné hodnocení: 6

„Blízko do centra“

• Art & Hotel Treviolo Průměrné hodnocení: 5

„Personál byl moc ochotný, dali nám deku navíc. Pokoj byl čistý, parkování přes hotelem.“

• Scarlatti Hotel Milano Průměrné hodnocení: 9

„Interiér, koupelna, postel“

• Hotel Clodia - Adults Only Průměrné hodnocení: 9

„Pokoj,výhled z pokoje,snídaně“

• Hotel Benaco Průměrné hodnocení: 10

„Lokalita velmi pěkná, pěkné ubytování, výborné snídaně.“

• Hotel Domenichino Průměrné hodnocení: 8

„Poloha hotelu skvělá pro návštěvu centra i stadionu San Siro - je jen pár stanic tramvají. V přilehlé čtvrti je plno hezkých podniků na večerní posezení. Snídaně byla skvělá, v jídelně pěkné uvítání od personálu, který Vám pomůže najít vhodný stůl. Cestujeme v pěti lidech, leckde je to problém nasnídat se pohromadě. V hotelu jsme měli k dispozici dva pokoje, dvoulůžkový a třílůžkový, oba plně vyhovovali prostorem a vybavením pro krátkodobou cestu.“

• Hotel Primavera Průměrné hodnocení: 5

„U tohoto hotelu mne zaujala hlavně cena, která byla relativně nízká vzhledem k lokalitě hotelu (kousek od centra, do 5 minut chůze nádraží. Pěkné bylo, že jsme na pokoji měly malou terasu s francouzským oknem.“

• Hotel Castell - Montagnoli Group Průměrné hodnocení: 10

„Krásné místo téměř v centru města. Překrásný výhled. Skvělé snídaně a velmi milý personál. Velmi dobře vyřešené parkování i když mimo hotel.“

• „Mily personal, lokalita blizko centra, super cisty hotel, skvela cena, vse skvele, mohu jen doporucit.“