„Skvělé umístění penzionu v centru, kousek od náměstí, přesto vpodstatě uchráněn před výrazným venkovním hlukem. Penzion velmi pěkný, udržovaný co se vybavení i čistoty týče.“
„Pokaždé, když vyrazím navštívit tuto oblast, jsem pravidelným zákazníkem tohoto penzionu. Vždy čistý pokoj s vlastní koupelnou a WC, přátelský personál, výborná kuchyně a bohaté snídaně stojí nejen za ubytování, ale i za to zajít třeba na večeři nebo posedět u piva na venkovní zahrádce.“
„Klidné a tiché místo s velkou zahradou - ideální pro děti. Pokoj byl jednoduchý, ale účelně zařízený s pohodlnými postelemi, vše čisté. K přístavišti je to pár minut, blízko jsou restaurace s dobrou kuchyní. V penzionu samotném je velmi dobře vybavená kuchyň a společenská místnost. Jedna menší kuchyň je v druhé části objektu.“
„Ubytování bylo naprosto perfektní. Klidná lokalita. Pohodlný pokoj. Všude uklizeno a čisto. S milým panem majitelem byla skvělá domluva. Vždy se nám ve všem snažil vyjít vstříc. Moc děkujeme!“
„Snídaně dostačující , každý den ovoce , sladké ke kávě a milá pozornost pro děti. Též dobrá lokalita , k vodě na pláž kousek ,
možnost nákupu v marketu , který je též poblíž.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.