2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Marche hodnocení hotelů
Marche Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• International Hotel & Suite Průměrné hodnocení: 8

„Přátelský personál, výborné snídaně a poloha hotelu. Čistý bazén a dostatek místa k odpočinku“

• HOTEL B&B RESORT Fonte La Castellana Průměrné hodnocení: 9

„Personál i majitel byli velice ochotni. Jídlo bylo skvělé. Snídaně nám byla poskytnuta, i když už bylo po snídaních. Prostředí kouzelné.“

• Hotel Napoleon Průměrné hodnocení: 7

„Velmi dobrá snídaně.“

• Hotel Promenade Průměrné hodnocení: 9

„Skvělé ubytování, dobré jídlo, blízká pláž, prostor pro děti, milý personál Snídaně formou bufetu - škoda, že jen sladké pečivo (slané jen šunka, sýr, máslo, chléb), chyběla mi zelenina - ale je možné, že to byla typicky italská snídaně Večeře servírované - na výběr first a main course - vždy 3 a více možností u obou, + vždy volný neomezený výběr jako předkrm (vždy bylo možné se dostatečně najíst)“

• Giovanna Regina Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Ubytování bylo skvělé.Vše naprosto dokonalé.Péče o ubytované je na prvním místě“

• Hotel Sans Souci Průměrné hodnocení: 8

„Krásná lokace.“

• Charlie in Pesaro Průměrné hodnocení: 8

„Poloha hotelu hned u promenády a moře, čistota pokoje, vybavení, ochota personálu, snaží se vyjít vstříc. My měli box na střeše a do garáže jsme se díky i SUV nevešli. Poskytli nám neplacené místo na ulici po celý pobyt.“

• Hotel Continental Fano Průměrné hodnocení: 6

„Krasný výhled, dobrá dostupnost, super personál ochotný“

• Hotel Touring Průměrné hodnocení: 7

„Na přespání při dlouhé cestě v pohodě. Dovolenou bych si tam asi nevybral.“

• Hotel Eden Průměrné hodnocení: 10

„Krásný klidný hotel s velmi vstřícnou recepční. Pokoj byl čistý a pěkně vybavevený. Velikou výhodou tohoto hotelu je, že z každého pokoje je výhked na moře. Sice se hotel nachází u silnice, ale okna těsní velice dobře takže není nic slyšet. Parkování je možné zadarmo v uzavřeném dveře za hotelem. Snídaně jsou formou bohatého bufetu .“