2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Itálie hodnocení hotelů
Merano and Sorroundings Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Das Mitterplarser Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Cestoval jsem na motorce a ocenil jsem možnost parkování v garáži. Velkým plusem byla výborná několikachodová večeře – skvělý zážitek. K dispozici byl bazén, což po cestě perfektně přišlo vhod. Do centra je to opravdu kousek, ideální poloha. Celkově velmi příjemný pobyt, mohu jen doporučit.“

• Hotel Garni Partaneshof Průměrné hodnocení: 8

„Poloha“

• Garni Kleefeld Průměrné hodnocení: 8

„Hotel jsme využili pouze na jednu noc při tranzitu, vše bylo v pořádku. Zařízení hotelu už je starší, ale funkční. Hotel je dost nad městem, tedy nutnost auta nebo veřejné dopravy.“

• Hotel Tiffany Průměrné hodnocení: 10

„Krásný rodinný hotýlek v klidné lokalitě. Vše krásné, čisté, příjemný personál. Vše na dosah. Nedaleko úžasná botanická zahrada. Jízdné místní dopravou zdarma.“

• City Hotel Merano Průměrné hodnocení: 10

„Skvělá poloha blízko centra, čistota ubytování, ochotný personál“

• Hotel Garni Alpes Průměrné hodnocení: 10

„Krásně situovaný hotel, nádherné výhledy, velmi milý a ochotný personál. Bohatá snídaně. Čisto a útulno. Perfektní venkovní bazén. Nedaleko stylové restaurace. Úžasná energie.“

• Pension An Der Linde Průměrné hodnocení: 9

„Zcela určitě příjemný pobyt v každém směru. Pension veden s velkou pečlivostí, majitelka opravdu super. Snídaně velmi dobré a pestré, palec nahoru. Umístění hotelu je kousek od Merana, jeho dostupnost veřejnou dopravou přímo od hotelu je cca 15 minut. V hotelu se nevaří, na večeři doporučuji restauraci vedlejšího hotelu.“

• Pension Sankt Urban Průměrné hodnocení: 8

„Příjemný penzion a také usměvaví zaměstnanci. Vše ok.“

• Mountain Lodge Prennanger Průměrné hodnocení: 10

„Lokalita, design vybaveni, styl, personál“

• Hotel Weger Průměrné hodnocení: 9

„Milý přístup od paní majitelky ,krásné útulné prostředí hotelu a nádherné okolí.“