“Це, мабуть, найкраще з місць, які я відвідала останнім часом. Мені, без перебільшення, сподобалося все.
Ця резиденція стала для нас місцем, де час сповільнюється, а кожна деталь працює на відчуття спокою та комфорту. В затишному номері натуральні матеріали дерево, метал, скло та текстиль поєднані так, що відчуваєш повагу, з якою власники ставляться до гостей. І тут продумано все: від сейфа й валика для одягу до швейного набору, фумігатора від комах, зубних щіток з пастою та навіть бальзаму для волосся. Рушники білі, м'які, їх повністю змінювали щодня.
Є міні холодильник з напоями та солодощами. На тумбочці були українські збірки поезії, які я з задоволенням гортала вечорами. (Відкрила для себе Іздрика)). Взагалі в номері дуже комфортно і з кожного вікна тут гарний вид.
Ландшафтний дизайн створює не лише красу, а й атмосферу — хочеться зупинятися на кожному кроці, щоб зробити фото: місток, млин, гамаки, садок і скелі.
Подарунок від закладу — прогулянка на катамарані, яку досі приємно згадувати.
Вечори ми проводили у затишному ресторані з м’яким світлом, гарним вином і смачною кухнею, де кожна страва — маленьке свято. Сніданки також дуже смачні, ми брали вівсянку з пармезаном - це топ.
Персонал щирий та уважний, а адміністраторка Анастасія зустрічає так, наче чекає саме на тебе. Вона багато розповідала про історію місця і помітно, як Анастасія просто надихається своєю роботою І любить її.
Це місце не просто для ночівлі — це простір, куди повертаєшся думками і плануєш приїхати знову. Тут неймовірно тихо і зовсім немає міської метушні. Я наповнилася цією красою і закохалася в Резиденцію на водяному млині. Впевнена, що не раз сюди повернуся.“
На нашому сайті понад 70 млн відгуків про помешкання, і всі вони від справжніх, перевірених гостей.
Як це працює?
Все починається з бронювання
Все починається з бронювання
Єдиний спосіб залишити відгук - це спершу зробити бронювання. Тому ми точно знаємо, що відгуки на нашому сайті пишуть справжні гості, які зупинялися у наших готельних об'єктах.
Потім - подорож
Потім - подорож
Наші гості приїжджають і перевіряють, наскільки тихо у номері, їжа смачна, персонал дружній та інше.
І нарешті - відгук
І нарешті - відгук
Після подорожі гості розповідають нам про своє перебування. Ми перевіряємо кожен відгук, переконуємося, що в них немає нецензурної лексики і що їх залишили справжні гості, перед тим, як розміщати їх на нашому сайті.
Якщо ви забронювали помешкання через наш сайт і хочете залишити відгук, будь ласка, спочатку увійдіть у свій аккаунт.