2. Česko hodnocení hotelů
  3. Česko hodnocení hotelů
Orlické hory Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Hotel Konšel Průměrné hodnocení: 9

„Hledala jsem ubytování v Říčkách, protože tam končila naše etapa pěšího putování. Po dlouhé hůře jsme si krásně odpočinuly, v pokoji s pohodlnými postelemi, prostornou koupelnou a měkkými ručníky.“

• Hotel Panský Dům Žamberk Průměrné hodnocení: 7

„Snídaně dobré, umístění hotelu na náměstí je v pohodě“

• Hotel Tvrz Orlice Průměrné hodnocení: 9

„Pestra snídaně z kvalitnich surovin, okoli a komfortni pokoj.“

• Hotel Alba Průměrné hodnocení: 8

„Ubytování na dobrém místě, personál příjemný, pokoj v pořádku. Vzhledem k ceně splnilo očekávání, určitě bychom se pro další krátkodobé ubytování vrátili.“

• Penzion a Restaurace Pod Sjezdovkou Průměrné hodnocení: 6

„Hezká lokalita, moderní a čisté zařízení.“

• Wellness Hotel Říčky Průměrné hodnocení: 10

„V hotelu nás velice mile překvapil obrovský pokoj s dvěma prostornými předsíňkami. To jsme opravdu nečekali. Terasa s krásným výhledem na protilehlé kopce. Snídaně byly výborné, každý den nějaká změna, moc dobré. Několikrát jsme využili placené večeře formou rautu. I zde byl výběr široký - teplého, studeného i sladká tečka. Jediné co bych okomentovala ale nechci psát do negativního hodnocení - že jsme v ceně večeře mohli dostat karafu s kohoutkovou vodou. Personál v restauraci byl velmi milý a ochotný. Co mě velmi mile překvapilo, že měli na recepci v nabídce i základní léky - rýma, kašel, teplota - bez přirážky. Bohužel jsme využili, ale byla jsem ráda, že jsem mohla zakoupit.“

• Hotel Bartošovice Průměrné hodnocení: 8

„Ocenili jsme velmi dobrou a rozmanitou snídani, čistotu, ochotný personál a krásné prostředí. Velmi dobrý poměr ceny a kvality.“

• Chata Prim Průměrné hodnocení: 10

„Výborná lokalita, prostorná horská chata ideální pro skupiny. Pokoj byl čistý, koupelna je na chodbě, ale čistá, v pohodičce. Všude ticho a klid, k dispozici herna, jídelna, kuchyň, sušáky. Paní provozní byla extrémně vstřícná, se vším pomohla, výborně a rychle komunikovala. Pár metrů od chaty excelentní restaurace Kozí chlívek (udělejte si rezervaci, mívají plno) Určitě se vrátíme.“

• Obora camping Průměrné hodnocení: 9

„Vše super.“

• „Hezký menší hotel, příjemné prostředí, milý a velmi ochotný personál. Příjemná vířivka a sauna.“