2. Česko hodnocení hotelů
  3. Česko hodnocení hotelů
Pálava Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Penzion Čáp Průměrné hodnocení: 10

„Čistý pěkný penzion, pohodlné spaní, možnost si uvařit v kuchyňce. Dobré snídaně a samoobslužná vinotéka. Super je i větší pergola ve dvoře s možností posezení, grilování a můžete zde zaparkovat auto. Strategické místo mimo hlavní rušné cesty, ale blízko centra. Nádherný výhled na zámek. Byli jsme spokojeni. Šárka a Standa z Ostravy“

• Penzion Na Rozcestí Průměrné hodnocení: 10

„Krásné zrekonstruované pokoje, malé, ale naprosto dostačující. Krásná koupelna. Úklid na 1*. Velmi milí majitelé a super snídaně. Vše co potřebujete, ale neplýtvá se. Skvělá poloha na výlety ať jste na kole nebo autem. Kolárka je k dispozici. Majitel velmi dbá na to, aby byl v ubytování klid a nebyli rušení ostatní hosté. Rádi se zde vrátíme. Děkujeme za super dovolenou.“

• Penzion Kratochvíl Průměrné hodnocení: 8

„Líbil se mi venkovní altánek ve kterém byl reproduktor na hudbu. Můžete si venku i ugrilovat.“

• Penzion Terasa Cibulka Průměrné hodnocení: 10

„Super lokalita“

• Sousedi Pavlov Průměrné hodnocení: 10

„Krásná lokalita, velmi pěkné, moderní a čisté ubytování. Rodinný penzion, kde dobrá nálada a pohoda je na prvním místě. Velmi dobré snídaně.“

• Penzion Dolní Dunajovice Průměrné hodnocení: 9

„Pěkná lokalita,pěkný sklípek.“

• Pension Euro Průměrné hodnocení: 9

„Snídaně byla moc dobrá a velká a na přání. Káva k dispozici i během dne.“

• Degustarium Bavory Průměrné hodnocení: 8

„Zahrada, bazen“

• Pension Crhan Průměrné hodnocení: 10

„Ubytování jsme vybírali cestou z Chorvatska aby děti nebyly tak dlouho v autě..Měli jsme obavy ze suterénního ubytování kvůli synovi autista. Obavy byly zbytečné moc se nám všem ubytování libilo.A navíc ten klid úžasný .. Pan majitel je skvělý příjemný a nápomocný je to člověk na pravém místě“

• M43 - Ubytování v soukromí Průměrné hodnocení: 10

„Paní, velmi příjemná a milá. Snídaně výborná. Ubytovaní krásné, čisté, a je to blízko jak do Mikulova, tak do Valtic. Určitě mohu doporučit! A určitě se sem vrátíme.“