2. Thajsko hodnocení hotelů
  3. Phuket Province hodnocení hotelů
Phuket Province Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Mazi Design Hotel by Kalima Průměrné hodnocení: 7

„Zaměstnanci moc milí a ochotní.“

• Casa Solana Průměrné hodnocení: 8

„Příjemné prostředí s bazénem celkem blízko na pláž“

• Patong Signature Boutique Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Super personál , hned u moře , super snídaně ,bazén na střeše s výhledem na moře , hezké pokoje“

• Kamala Dreams Průměrné hodnocení: 10

„Skvělé ubytování. Bazén nonstop, pokoje krásné a čisté. Personál příjemný a přátelský. Kuchyně výborná. Děkujeme a doporučuji.“

• GLOW Mira Karon Beach Průměrné hodnocení: 10

„Krásné, čisté ubytování, milý personál a dokonalá snídaně. Výjimečný bazén, kde i lehátka jsou umístěna ve vodě, skvělé koktejly za příznivé ceny na bazénovém baru, doporučuji GLOW LAYER…vše jsme si velmi užili. Celý interiér hotelu plně klimatizován-někomu se může zdát až příliš, mě ne😁. Dostupnost krásné velké pláže je asi 10 minut pěšky. Po celou dobu byly obrovské vlny. Na vzdálenější pláž jezdí třikrát denně zdarma hotelový autobus-nevyužili jsme.“

• Baan Karonburi Resort Průměrné hodnocení: 8

„Lokalita, bazén, cena“

• Memory Karon Resort Průměrné hodnocení: 10

„Super bazén , super snídaně . Od hotelu vas dovezou k moři zdarma“

• „V hotelu jsme strávili příjemnou dovolenou s několika pozitivy i drobnými nedostatky. Největší plus určitě patří výborným snídaním. Pestrý výběr, čerstvé suroviny a skvělá chuť. Také bazény jsou moc hezké, dobře udržované a ideální na relax. Velkým plusem je personál, který byl vždy usměvavý, vstřícný a ochotný pomoci s jakýmkoli požadavkem. Shrnutí: Hotel má své mouchy, hlavně kvůli probíhající rekonstrukci a starším pokojům, ale zároveň nabízí skvělé snídaně, krásné bazény a výborný personál. Po dokončení úprav by mohl být opravdu skvělou volbou pro dovolenou.“

• Layalina Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Super místo, hned u pláže, malý hotel, čisté prostorné pokoje, super na začátek cesty“

• Woraburi Phuket Resort & Spa - SHA Plus Průměrné hodnocení: 9

„Příjemný hotel, fajn bazén (mohli jsme využívat i večer), přímo u pláže, dobré snídaně. 7eleven hned u hotelu, fajn masáže.“