2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Piemont hodnocení hotelů
Piemont Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Flying Hotel Průměrné hodnocení: 9

„Skvělý a milý přístup personálu, všichni usměvaví. Čisto.“

• Hotel Tourist Průměrné hodnocení: 10

„Vše ok, jak jsem čekal.“

• NH Torino Lingotto Congress Průměrné hodnocení: 10

„Absolutni TOP pro fandu ktery ma rad historii,architekturu,auta.Doporucuji.Zajimavy koncept.Urcite stoji za to jit na ,,strechu”.Prijemny personal,velice slusna restaurace v hotelu.“

• Grand Hotel Bristol Průměrné hodnocení: 9

„Moderní zařízení pokoje Čistota Výhled na jezero“

• Hotel Il Portico by LVG Hotel Collection Průměrné hodnocení: 9

„Dokonalá poloha hotelu, snídaně na promenádě par metru od jezera neměly chybu .“

• Hotel Il Chiostro by LVG Hotel Collection Průměrné hodnocení: 8

„Snídaně byla skvělá, postel pohodlná, zahrada byla krásná“

• Adalesia Hotel & Coffee Průměrné hodnocení: 8

„Chtěli jsme ubytování blízko centra s dobrou dostupností autem, to jsme zde našli. Parkovat se dá ve dvoře budovy, případně v hromadných garážích kousek opodál (Piazza Carlo Felice). Měli jsme pokoj ve vedlejší budově, ale nijak to nezhoršilo možnosti a služby. Pokoj byl čistý a prostorný, vybaven vším potřebným.“

• Amalia Cascina in Langa Průměrné hodnocení: 10

„Ubytování je v malém vinařství v nádherné krajině Barola. K dispozici bazén. Velice milí hostitelé, vynikající snídaně. Doporučuji!“

• Aries Průměrné hodnocení: 8

„milá recepcni a cely personal. Snidane standardni. Hotel bol prijemmy.“

• Combo Torino Průměrné hodnocení: 10

„Velmi prostorný pokoj se soukromou koupelnou a záchodem. U postele máte odkládací prostor pro věci a několik věšáků a taky velmi prostornou poličku. K dispozici je skříňka, ke které potřebujete vlastní zámek. Ubytování je v dochází vzdálenosti do centra Turína a kousek je i par zastávek na tramvaj. K dispozici je zde také kuchyňka a prádelna.“