„Lokalita je skvělá! Parkování jsme sice neměli přímo u hotelu, ale parkovací dům byl opravdu kousek a s kolama skvělá volba, snídaně bohaté, přístup personálu na jedničku, stále úsměv na tváří a při snídani neustále doplněné jídlo a pán na recepci byl skvělý! :)“
„Ubytování nabízelo kuchyňku, nějaké sportovní aktivity- kulečník, ping pong a hned za ubytováním je fotbalové hřiště. Všechno bylo čisté, moderní, pohodlné.“
„Celý zážitek z ubytování předčil všechna má očekávání. Pokoj čistý a personál velmi milý. Skvělé zázemí, co se týká wellness hotelu. Nejvíce nás však překvapilo jídlo, měli jsme večeři i snídani a nečekali nic extra, ale opak byl pravdou. Večeře v podobě rautu, spousta studených předkrmů a široká nabídka teplých jídel, včetně jídla pro vegetariány. Snídaně byla také výjimečná a velmi pestrá. Hotel je v krásné a klidné lokalitě. Do tohoto hotelu se určitě rádi vrátíme.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.