2. Chorvatsko hodnocení hotelů
  3. Chorvatsko hodnocení hotelů
Poreč – pobřeží Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Hotel Molindrio Plava Laguna Průměrné hodnocení: 6

„Jedlo na ranajky, vyber peciva.“

• Hotel Materada Plava Laguna Průměrné hodnocení: 8

„Pěkný hotel, bazén poměrně velký, pláže kaminkové + betonové se schůdky do vody.“

• Maistra Select Petalon Resort Průměrné hodnocení: 5

„Vynikající jídlo, snídaně výborné, večeře skvělé polévky a všechna další jídla. Naprosto úžasné je řešení pití k večeři zdarma, to by mělo být k polopenzi všude. Byl velmi milý usměvavý personál. Skvělé místo, měli jsme pokoj hned první řada u moře s výhledem. Velmi oceňuji sušák na prádlo a velkou skříň na uložení věcí.Moře i s pláží s pozvolným vstupem i schody rovnou do větší hloubky. Bazén velmi příjemný. Dovolenou jsme si užili. Odjížděli jsme v noci, připravili nám bohaté balíčky sebou místo snídaně.“

• Hotel Plavi Plava Laguna Průměrné hodnocení: 7

„V hotelu byl velmi milý personál. První noc jsme měli jistě komplikace, které hned vyřešili. Jinak jídlo bylo vynikající. Každý den velký výběr, vše stále doplňováno.“

• Hotel Albatros Plava Laguna Průměrné hodnocení: 10

„👍 Všechno.“

• Hotel Istra Plava Laguna Průměrné hodnocení: 10

„Ochota personálu,velký výběr jídla, blízko restaurace a pláž.“

• Mini camping FUNTANA Průměrné hodnocení: 8

„Malý, klidný kemp odkud je to všude kousek..“

• Maistra Select Pineta Hotel Průměrné hodnocení: 8

„Jedná se o starší, ale udržovaný hotel na krásném místě. Pokud si připlatíte za pokoj s výhledem na město, čeká vás krásný výhled, ale musíte počítat s tím, že do půlnoci vám bude pod okny hrát hudba z přilehlé promenády. Pokud zvolíte polopenzi, tak vás jídlo nezklame. S parkováním mít problém nebudete. Resort nabízí hezké večerní animační programy.“

• Hotel Delfin Plava Laguna Průměrné hodnocení: 8

„Kousek od moře, polopenze“