2. Francie hodnocení hotelů
  3. Francie hodnocení hotelů
Provensálsko Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Auberge de Jeunesse HI Arles Průměrné hodnocení: 9

„Zahrada, snídaně, velikost společných prostor, ochota personálu.“

• Auberge de jeunesse HI Avignon Průměrné hodnocení: 8

„Snídaně, umístění v samém centru města u postelí nechyběly lampičky a zásuvky. Příjemný a ochotný personál.“

• Hotel B Lodge Průměrné hodnocení: 9

„Hotel je na krásném místě- ve starém městě. Na cenové poměry v této lokalitě je cena nízká. Rozhodně stojí za to noc v Saint Tropez strávit. Personál je moc milý. Byli jsme nadšení.“

• Hôtel Les Corps Saints Průměrné hodnocení: 7

„Bylo přímo v centru, prostorné“

• Hostellerie LE PANEL Průměrné hodnocení: 5

„Lokalita. Soukromé parkování. Pláž a obchody v blízkosti.“

• „Poprvé při mém cestování mohu říct, že mi v ubytování vůbec nic nechybělo. Vybavení nadstandardni. Vybaven byl i velkými hrnky na čaj, které já potřebuji. Ačkoliv ke spaní byl k dispozici rozkládací gauč, po rozložení z něho byla velká velmi pohodlná normální postel. Bazén k dispozici byl čistý, super. Mit k dispozici kryté parkování bylo příjemným překvapením. Pohostinnost poskytovatele byla skvělá, Welcome drink ve formě lahve dobrého vína nás velmi potěšil. Je nutné mít k dispozici dopravní prostředek, od centra a moře je to cca 50 minut chůze a zpáteční cesta je jedno kopce. Ideální si půjčit skútr, snadnější pohyb v úzkých uličkách Cassis.“

• Castel 'Provence Průměrné hodnocení: 8

„Skvělý bazén.“

• Hotel Marsiho by Happyculture Průměrné hodnocení: 9

„Hotel má příjemnou atmosféru, milý personál, situován u přístavu, kousek od vlakového nádraží.“

• Hôtel Les Jardins De Sainte-Maxime Průměrné hodnocení: 10

„Lokalita hotelu, vynikající.“

• „Gilles je vřelý a pozorný hostitel, parkování hned vedle domu, velice klidná ulice pár kroků od centra, nutno počítat s tím, že se jedná o 200 let starý dům - velmi doporučujeme a rádi se do Provence vrátíme :)“