2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Apulie hodnocení hotelů
Apulie Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Regiohotel Manfredi Průměrné hodnocení: 10

„Pěkný pokoj, dobrá snídaně, velký bazén. Přespali jsme dvě noci při cestě.“

• Hotel Parco Carabella Průměrné hodnocení: 10

„Krásné bydlení, parkování v areálu, bazén, snídaně, dobrá wifi, lednička na pokoji - naprostá spokojenost 👍🏻 A nádherné, starobylé Vieste - cca 15 minut chůze.“

• Hotel Pineta Průměrné hodnocení: 5

„Lokalita“

• Hotel Mille Pini Průměrné hodnocení: 4

„Personál hotelu vstřícný, čistota hotelu ok, poloha nedaleko od pláže a centra letoviska.“

• Hotel Europa Průměrné hodnocení: 10

„Velmi pěkný, klidný hotel, skvělá poloha. Úžasné snídaně, ochotný personál, velmi milá a vstřícná slečna recepční. Bylo nám tady tak hezky, že jsme si prodloužili pobyt.“

• Hotel Royal - Beauty & Spa Průměrné hodnocení: 8

„Uprostřed střediska“

• „Snídaně mi nebyla nabídnuta, předpokládám, že byla za příplatek. Nikdo mi nic navíc neřekl. Paní byla milá, ale neuměla témě AJ. Měla by zde být možnost nákupu lístků na bus a seznámení s jízdním řádem. Téměř nikoho jsem nepotkala.“

• Hotel L'Arcangelo - Boutique Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Ubytování bylo nádherné, čisté, klidné a velmi přátelské! Recepční se k nám choval jako k váženým hostům, ukázal nám vše, co město nabízí, a dokonce jsme dostali úžasný upgrade. Hotel doporučuji všemi deseti!“

• Hotel Puglia Garden Průměrné hodnocení: 10

„Perfektní čistota, dobrá snídaně, skvělý personál v hotelu a na recepci. Transfer na pláž. Velké pokoje, dobrá postel. Rádi se vrátíme.“

• Hotel New Bari Průměrné hodnocení: 9

„+“