2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Apulie hodnocení penzionů a B&B
Apulie Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Casa Mariù Průměrné hodnocení: 9

„Krásný, moderní a čistý pokoj ve druhém patře po schodech, což nám nevadilo. Velká terasa, perfektní umístění v centru města.“

• Le Caravelle Bed and Breakfast Průměrné hodnocení: 7

„Umístění bylo perfektní, přímo v historickém centru, kousek na nejbližší pláž, ale chodili jsme i na vzdálenější. Krásné okolí.“

• Central Station Apartments - Bari Centro Průměrné hodnocení: 6

„Čisté, na první pohled hezky zařízené.“

• b&b Tosches Průměrné hodnocení: 10

„Výborná poloha blízko pláže , čistý pokoj.“

• SoleeMare Barletta Průměrné hodnocení: 7

„Čistý pokoj, parkování v areálu ubytování. Na jednu noc dostačující.“

• Atipico B&B Průměrné hodnocení: 3

„Místo v samotné centru historického Bari“

• Guest House Service - Game Apartment Průměrné hodnocení: 9

„Prostorný apartmán, kousek od letiště, využili jsme jen na přespání, ale nic nám zde nechybělo“

• B&B Villa Passiaturo Průměrné hodnocení: 10

„Snídaně sladké, denně jsme dostali talíř čerstvého ovoce, marmelády, kroasany, pečené koláče, jogurt, musli, upozornil jsem na bezlepkovou stravu a dostal jsem k nabídce 4 druhy pečiva, sušenek, lupínků a krekrů. Džus, voda, káva, paní domácí se ptala zda nemá něco donést, vše v hojnosti ! Franco a Libera jsou přátelští, všímaví a milí hostitelé. Drobnou opravu rolety vyřešil Franco hned během dopoledne. Vše v naprostém pořádku, krásná terasa na snídaně a večer k posezení s pěkným výhledem na moře, všude čisto. Hostitelé poradili kam na menší pláž, doporučili co stojí za vidění a navštívení. Navíc prodávají i svůj dobrý olivový olej, který dají ochutnat - vzali jsme si samozřejmě domů:-)“

• Lovin Puglia Vacation Průměrné hodnocení: 10

„Každodenní uklid.“

• Baia Dell'Orso Průměrné hodnocení: 10

„skvělá poloha,prostorné a čisté. úklid každý den a výborná domluva s majitelem.“