2. Albánie hodnocení hotelů
  3. Gjirokastër County hodnocení hotelů
Gjirokastër County Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Serenity Rooms Průměrné hodnocení: 10

„Skvělé domluva a velice milá slečna/paní domácí. Poradila výbornou restauraci v okolí a sehnala naším novým přátelům z cest, ubytování v blízkosti nás v 9 hodin večer. Pokoj nový krásný čistý a vkusně zařízený. Perfektní“

• Bujtina Lugina e vjosës Průměrné hodnocení: 10

„Velmi pohostinná rodina. Moc dobré snídaně a večeře. Typicky albánská jídla – bez masa. Ovoce, zelenina, mléko, jogurty vše domácí.“

• Qiqi Hotel Průměrné hodnocení: 10

„S tímto ubytování jsme byli velmi spokojeni. Po příjezdu nás přivítal a pohostil syn majitelky, kterou jsme druhý den potkali na snídani, která byla velmi chutná. Ubytování bylo čisté, prostorné a s nádherným výhledem. Obecně na nás toto město působilo velmi mile a rádi se opět vrátíme.“

• Hotel Bizant Průměrné hodnocení: 7

„Pokoj byl čistý na pokoji byla varná konvice.“

• Argjiro Traditional Průměrné hodnocení: 10

„Čistota“

• Hotel Aroma Průměrné hodnocení: 10

„Velmi milý a pohostinný majitelé. Stále s úsměvem na tváři. Cítili jsme si tam jako doma. Ubytování bylo příjemné, odpočinkové a nic nám nechybělo. Luxusní jídlo, moc nám chutnalo. Bazén dokonale čistý. Velmi doporučuji Monika a Míla“

• Hotel Pashai Průměrné hodnocení: 9

„Okouzlujici misto, hezky vyhled, skvely personal, zbrusu nova a vkusna koupelna.“

• Bujtina Sophie Průměrné hodnocení: 10

„Musím uznat, že po příjezdu do tohoto ubytování jsme si připadali jako v pohádce. Velmi milý a ochotný personál - paní z ubytování nám pomohla zajistit soukromý vstup do kostela, uvařili nám k večeři i snídaní vše co nám na očích viděli apod. Doopravdy musím uznat, že jsme si připadali jak ve snu. Jídlo čerstvé a bio, krásné klidné prostředí (bez obchodů apod., ale vše co je potřeba naleznete v ubytování). Vřele doporučuji všem, co si chtějí užít klid a rozmazlování - doopravdy nezapomenutelný zážitek.“

• Hotel Kaso Ervehe Průměrné hodnocení: 9

„Moc hezké ubytování, čisté a nové. Příjemná obsluha.“

• Kutal Park Inn Hotel Průměrné hodnocení: 8

„Ochotný majitel, skvělá snídaně, super bazén na osvěžení.“

Gjirokastër County – 30 nejlepších hotelů

podle 31 615 recenzí hotelů na Booking.com