Mετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
  3. Gjirokastër County κριτικές ξενοδοχείων
Gjirokastër County Επαληθευμένα σχόλια ξενοδοχείων από πραγματικούς πελάτες

Πρόσφατα σχόλια

• Hotel Mondo Βαθμολογία σχολίων: 10

«Ωραίο πρωινό, υπέροχοι οικοδεσπότες, πεντακάθαρη πισίνα 24ωρη.»

• Guest House Shtaka Βαθμολογία σχολίων: 10

«Cdo gje ishte sic duket ne fotografi.Dhoma te medhaja dhe te rehatshme.Njerzit e hotelit shum te sjellshem dhe te gatshem per te te ndihmuar per cdo gje.»

• Jons Apartment Βαθμολογία σχολίων: 10

«Πολύ άνετο σπίτι , καθαρό με όλες τις ανέσεις για μια τετραμελή οικογένεια με 2 μικρά ζωηρά παιδιά. Οι άνθρωποι μας υποδέχθηκαν πολύ ζεστά και μπορέσαμε να αισθανθούμε παρά πολύ άνετα. Η μόνη δυσκολία είναι στην πρόσβαση γιατί αν ακούσεις το gps και σε βγάλει από τα στενά σοκάκια θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα! Το πρωινό ωραιότατο. Η θέα από το μπαλκόνι υπέροχη,»

• Ahmetaj Guest House Βαθμολογία σχολίων: 10

«Το κατάλυμα ήταν φανταστικό, το μέρος απίστευτο και η οικοδέσποινα η καλύτερη που γνώρισα ποτέ!Πραγματικά δεν έχω λόγια για την περιποίηση και τη φιλοξενία.Το πρωινο υπέροχο και πλούσιο και η Ζαφίρα οπότε μας έβλεπε θα έφερνε και κάτι να φάμε!πήγα με τον γιο μου διακοπές για να μείνουμε 1 μέρα και τελικά καθίσαμε παραπάνω.Αν έιχε παραπάνω βαθμολογία θα την έβαζα!!!»

• Qiqi Hotel Βαθμολογία σχολίων: 10

«Άριστη φιλοξενία, η τοποθεσία είναι ότι καλύτερο για να πας όπου θέλεις, το προσωπικό ευγενέστατο, τα δωμάτια πεντακάθαρα όπως και οι κοινόχρηστοι χώροι ανταγωνίζεται πεντάστερο ξενοδοχείο, το πρωϊνό πάρα πολύ καλό, οι ιδιοκτήτες κάνουν τα πάντα για να έχεις ευχάριστη διαμονή, στο εστιατόριο μπορείτε να δειπνήσετε με πάρα πολύ καλές τιμές. Φυσικά και θα το προτιμήσω πάλι.»

• Sino Boutique Hotel Βαθμολογία σχολίων: 10

«Όλα ήταν εξαιρετικά!!!!!»

• Old Bazaar 1790 Βαθμολογία σχολίων: 10

«Πολύ όμορφο αρχοντικό, πολύ καθαρά και πολύ ευγενικό προσωπικό!!Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!Είναι μέσα στο κέντρο της παλιάς πόλης με πάρκινγκ, οπότε δεν χρειαστηκαμε καθόλου το αυτοκίνητο για τις βόλτες μας στην πόλη!Όλα ήταν δίπλα!!»

• Hotel Kseal Βαθμολογία σχολίων: 9

«Παρά πολύ καθαρό,άνετο ,φιλοξενεί και ωραία τοποθεσία .»

• Hotel Sofra Βαθμολογία σχολίων: 10

«Το πρωινό ήταν εξαιρετικό η τοποθεσία ήταν κοντά σε όλα τα μαγαζιά.»

• Palorto Inn Βαθμολογία σχολίων: 10

«Καινούργιο,άνετο,πολυμελές ξενοδοχείο με ποιοτική κατασκευή και αρχιτεκτονική που σέβεται το παραδοσιακό ύφος χωρίς εκπτώσεις στην άνεση. Το δωμάτιο μεγάλο, πολυτελές,εξοπλισμένο και με απίστευτη θέα στο κάστρο και την πόλη. Οι ιδιοκτήτες φιλικοί και φιλόξενοι μας βοήθησαν με κάθε τρόπο για να περάσουμε καλά και να συνεχίσουμε το ταξίδι μας. Τους ευχαριστούμε και θα θέλαμε να επανέλθουμε»

Τα 30 καλύτερα ξενοδοχεία σε Gjirokastër County

βάσει 31.615 κριτικών ξενοδοχείων στην Booking.com