2. Albánie hodnocení hotelů
  3. Tirana County hodnocení hotelů
Tirana County Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Castle Konti Průměrné hodnocení: 5

„Zařízení opravdu splňuje slovo "hrad" i když je to jen imitace. Takže si člověk do jisté míry jako v pohádce připadá. Personál vstřícný - měli jsme pozdní let, bylo nám umožněno zůstat u bazénu o 2 hodiny déle po check-outu.“

• Hotel Venezia Průměrné hodnocení: 10

„Libil se nam vyhled na more z apartmanu a vzdalenost k mori. Dale lehatka se slunecnikem v cene hotelu. Lehatka jsou pro navstevniky hotelu vzdy k dispozici. Primarne v prvni rade. Plaz u hotelu je z naseho pohledu rozlohou mensi a nebyla prelidnena, vcelku cista. Velmi spokojeni jsme byli se snidani. Kazdy den jsme si pochutnali. Muzeme jen doporucit. Ve starsich recenzich se pise o restauraci v prizemi, ktera ale v dobe naseho pobytu nebyla v provozu. Coz nam nevadilo. (Alespon zde nebyl hluk.) V okoli je dost jinych. Vcetne obchodu s potravinami. Z naseho pohledu patri okoli hotelu mezi klidnejsi a neni zde tak velky ruch jako jsme zaznamenali v jinych castech. Vstricnost majitelu je take velkym plusem. Dekujeme.“

• Akropoli Hotel Průměrné hodnocení: 9

„Ochotný personál, dobrá lokalita, skvělý bazén s čistou teplou vodou. Po domluvě nám udělali snídani dřív a zabalili dobrou svačinu na výlet.“

• UJVARA HOTEL Průměrné hodnocení: 10

„Snídaně celkem OK, nic výjimečného ale zasytí, furt to samé dokola ale nevadí. nejlepší byla baklava ale ta tam pak nebyla snad vůbec“

• LORD Hotel Průměrné hodnocení: 10

„blízkost letiště, transfer minibusem zdarma (podmíněno půjčením auta od hotelu), jinak 10 euro za cestu, pěkné a moderní pokoje,užasné zatemnění pokoje (rolety), dobrá snídaně, velká ochota personálu, komunikace skrz whatsapp na 1*, cena odpovídá kvalitě, byli jsme spokojiení“

• Hotel Boutique Patricia Průměrné hodnocení: 2

„lokalita je velmi dobrá, blízko do centra“

• Royal 2 Hostel Opposite NALU BAR Průměrné hodnocení: 8

„Byli jsme přeloženi do jiného hostelu také v centru, zaridili nam tam parkovani hned vedle budovy i manzelskou postel dle pozadavku. Vybavení typicky hostelove, nelze cekat luxus, ale vse bylo v poradku, tudiz spokojenost.“

• I Love Tirana II Průměrné hodnocení: 8

„Strávili jsme tu jednu noc, ubytování bylo v docela dobré lokalitě a bylo čisté. Samoobslužný příjezd prvého dobře a majitel poskytl velmi dobré informace“

• Posh Villas Průměrné hodnocení: 7

„Ubytování bylo nové, velká postel, pěkná sprcha s WC, terasa s výhledem. Hotel Kousek od pláže. Pláž byla písečná a čistá, k dispozici dvě lehátka a slunečník.“

• New Bazaar Hostel Průměrné hodnocení: 9

„Čistota a ochota personálu“