2. Gruzie hodnocení hotelů
  3. Samckhe Javakheti hodnocení hotelů
Samckhe Javakheti Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Vardzia Royal Průměrné hodnocení: 9

„Co se týká spánku, tak nejlepší ubytování za celý týden v Gruzii. Odlehlé místo, bez hluku. Čisté pokoje. Nově postavené, penzion nebyl ještě v provozu. Hostitel byl milý a zařídil vše co jsme potřebovali. Nádherné okolí. Mohu pouze doporučit. Pokud někdy pojedeme zase do Vardzie, určitě si vybereme stejné ubytování.“

• Taoskari Hotel Průměrné hodnocení: 2

„Okolí ubytovny. Možnost sezení venku“

• HOTEL JULIA Akhaltsikhe Průměrné hodnocení: 10

„Výborné místo kousek od pevnosti, skvělý personál. Byl jsem tu už podruhé anelitoval jsem. Snídaně je tolik, že ji ani nesníte a pan domácí vás za přijatelnou cenu odveze, kam si přejete. Mohu jen doporučit.“

• Vardzia Glamping Průměrné hodnocení: 10

„Skvělé prostředí uprostřed přírody, výhled z terasy, pohodlí. Snídaně v ceně jsou rozmanité a bohaté. Majitelé jsou velmi příjemní a vstřícní, připraví pro vás i večeři na grilu a rádi si popovídají, cítili jsme se jako doma. A venkovní jacuzzi bylo báječné zpestření pobytu.“

• Golden Gate Průměrné hodnocení: 8

„Ubytovani čisté, jen koupelna po sprchování mokrá, chybí sprchova vanička.“

• Hotel Sunny Days Borjomi Průměrné hodnocení: 8

„Příjemné ubytovaní v čistých pokojích a milou paní majitelkou.“

• HOTEL JULIA Akhaltsikhe Průměrné hodnocení: 10

„Personál, stavba, čistota, bohaté snídaně“

• 1 Hotel Borjomi Průměrné hodnocení: 10

„Krásný nový hotel s terasou v posledním patře. Velké čisté pokoje, výborná snídaně. Parkování u hotelu pod dohledem kamerového systému. Extrémně milý personál, čekali na nás dlouho do večera jako na nějakou delegaci. Jako pozornost jsme dostali víno a při odjezdu skleničky. Všem doporučuji a pokud se ještě někdy vrátíme, tak se zde rádi znovu ubytujeme!“

• Art Palace Průměrné hodnocení: 10

„Majitelé ochotní, ubytování čisté, za mě super cena/výkon.“