2. Gruzie hodnocení hotelů
  3. Samckhe Javakheti hodnocení penzionů a B&B
Samckhe Javakheti Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Borjomi Cottages Průměrné hodnocení: 10

„Moc hezké ubytování, čisté, moderně vybavené, krásné posezení před chatičkou. A vynikající snídaně. Škoda, že jsme tam nemohli strávit více času.“

• Guest House Green Rose Průměrné hodnocení: 10

„Pokoj a zahrada velice útulné ...Perfektní misto“

• Hotel Sunny Průměrné hodnocení: 10

„Úžasní majitelé, čistý pokoj, výborné víno, které jsme dostali na uvítanou a pestrá a vydatná snídaně! Asi nejlepší ubytování z našeho pobytu v Gruzii.“

• HOTEL LukaRabati Průměrné hodnocení: 9

„Ubytování bylo čisté a vybavené, pro batůžkáře, kteří cestují a objevují Georgii, dostačující. K dispozici byla kuchyňka s lednicí, sporákem a kávou. Součástí pokoje samostatná koupelna se sprchovým koutem a teplou vodou vybavená odvětráváním. Pokoj byl menší, vybaven dvěma židlemi. Ubytovatelé byli příjemní, pan domácí nás sám od sebe odvezl na autobusové nádraží.“

• Guest House Aleksandre Průměrné hodnocení: 10

„Jedná se o jednoduché ubytování na gruzínském venkově, blízko Vardzie. Jednoduché pokoje, jednoduchá koupelna, žijete ale spolu s rodinou majitele. Duši tomuhle všemu dává Alexandre, bavič při večeřích, neustále se zajímající a radící. Alexandr, Gruzín hrdy na svou zemi, na své vlastní víno a čaču, kterého dopřává téměř neomezené množství, takže každý večer jsme seděli spolu s ním u jeho vina a čači dlouho dlouho do noci a povídali. A také jeho žena Nana, úžasná kuchařka, všechny tři večeře byly vegetariánské, ale nijak to nevadilo, vše výborné dochucené, domácí, čerstvé udělané. Snídaně s čerstvými produkty z jejich farmy ( mléko, sýr, úchvatný jogurt, marmelády z ovoce ze zahrady ). Alexandre, tvoje ubytování není žádný luxusní hotel, ale to, co v něm člověk s tebou zažije z něj dělá naprostou špičku nejen v Gruzii. Moc děkujeme a budeme se snažit se ještě někdy vrátit.“

• Vardzia Сhachkari Průměrné hodnocení: 10

„Jídlo pití“

• Vardzia Guesthouse Tmogvi Průměrné hodnocení: 10

„Super ciste, vse nove, velmi pohodlne postele, pomerne prostorne pokoje. Terasa. Fantasticka snidane.“

• Hotel Vardzia K A L A Průměrné hodnocení: 9

„Majitel velmi vstřícný, nabídl nám večeři a přichystal nám skvělou snídani. Parkování v oploceném pozemku.“

• Nino's Home Průměrné hodnocení: 7

„Levné ubytování v blízkosti národního parku Borjomi, majitelé velmi příjemní lidé. S mladou paní (slečnou) se domluvíte anglicky. Nebyl problém vracet se na ubytování pozdě v noci. Čisté povlečení, v koupelně teplá voda.“

• Guest House Besarioni Průměrné hodnocení: 7

„Ubytování bylo čisté a vybavené, pro batůžkáře, kteří cestují a objevují Georgii, dostačující. K dispozici byla kuchyňka s lednicí a sporákem, součástí ubytování byla samostatná koupelna mimo pokoj s dobře umístěným sprchovým koutem a stálým přísunem teplé vody. Pokoj byl prostorný, vybaven stolem a dvěma židlemi. Manželská postel pohodlná, dostatečně měkké matrace, lehká pokrývka a deka navíc. Ubytovatelé byli příjemní, nebyl problém s nočním příchodem.“