„Prostorný pokoj, velmi pohodlné postele, možnost uvařit si instantní kávu nebo čaj v průběhu celého dne, k dispozici také studené nápoje a víno - za poplatek.
Co nás na začátek pobavilo - do ubytování je vstup možný pouze po přezutí do bačkor, nebo vás paní provozní umluví, abyste šli bosi. To platí pro celý hotel.“
„Lokalita fajn, blizko mora, trosku zavadzajuca bola adresa ubytovania, ktora podla booking.com poukazovala na iny, nedaleky dom, zhodou okolnosti tiez biely, nastastie sa omyl coskoro vysvetlil. Pani Majitelka fakt moc fajn, akurat pri objednavani by mohlo byt viditelnejsie oznamene, ze sa plati len v hotovosti. Relativna blizkost pri pobrezi. Co 1-2 minuty pod oknami prechadzaju tazke nakladne auta nalozene skalami (prach, rachot), co sa vozia na pobrezie. Na teraske sa nedalo snidat kvoli 2 lastovicim hniezdam a spiny z nich. Na izbe ziaden stol a stolicky na ranajky.“
„Hotel vonící novotou do 10. minut pěšky od ,,centra,, Mestia. Velmi vstřícný a ochotný personál, snídaně s dostatečným výběrem a ve velkém množství. Doporučuji.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.