Direct la pagina principală
  3. Comentarii despre hoteluri în Grecia
Santorini Caldera Comentarii verificate pentru hoteluri, de la clienţi reali

Comentarii recente

• Lilium Hotel Santorini Scor din comentarii: 10

„Absolut totul la superlativ,de la camera foarte spațioasă, confortabila,curata,dotata cu absolut tot ce trebuie, aparat de cafea,fier de calcat,uscator de par,minibar,cantar -foarte mult am apreciat pt cei care vor sa monitorizeze kilogramele si in vacanta:)Cei mai amabili si ospitalieri angajați!Mancarea de la restaurant foarte buna,micul dejun variat si gustos!ce sa mai zic,,superb superb superb,cel mai bun hotel in care am stat vreodată.Nu mai zic de privelistea care iti taie rasuflarea si linistea care te înconjoară, chiar te poti odihni!Felicitari din suflet!”

• Splendour Hotel and Suites Scor din comentarii: 10

„Vacanta minunata la acest hotel.Am primit o camera cu jacuzzi.Mic dejun foarte bun,de altfel am ajuns dimineața la ora 9 și am fost invitați să mâncăm micul dejun,deși cheikinul era la ora 15.Camera am primit-o la ora 10. Recomand daca ajungeți în Santorini”

• Blue Dolphins Apartments Scor din comentarii: 10

„Priveliștea este extraordinară .. direct deasupra Calderei și orașului Fira … divin ! Camere frumoase și curate !”

• El Greco Resort & Spa Scor din comentarii: 10

„Un resort mare.”

• Blu Rooms Scor din comentarii: 10

„Totul este la superlativ, pozitionarea acestei cazari iti taie rasuflarea, ai vedere directa spre caldera si spre coasta cealalata a insulei unde poti vedea Fira, Oia si toate vasele de croaziera. Piscina este pozitionata superb cu aceeasi vedere panoramica. Micul dejun este suficient de bogat, iar personalul este foarte dragut. Camera superba, curatenia se face zilnic si prosoapele sunt schimbate zilnic. Recomand cu cea mai mare caldura aceasta locatie, cu siguranta vom reveni acolo.”

• Horizon Mills Scor din comentarii: 10

„Mi-a placut foarte mult conceptul arhitectural al complexului Horizzon Mills si cum s-au adaptat la panta terenului. Mic-dejun delicios. Persoanlul foarte prietenos. Cu siguranta ma voi intoarce aici.”

• „Totul a fost absolut superb de la calitatea serviciilor pana la frumusetea locului si privelistea de neegalat, iar ceea ce face cu adevarat diferenta este amabilitatea personalului.”

• Arany Terra Scor din comentarii: 10

„Totul este foarte frumos ,foarte curat ,oamenii politicoși și totul foarte aranjat , priveliște superbă și de neuitat , sunt cele mai frumoase apusuri în această zonă”

• Bedspot Hostel Scor din comentarii: 8

„Locatia excelenta”

• Astir Thira Hotel Scor din comentarii: 10

„Locația foarte bună, aprope de parcare. Peisaj deosebit.”