2. Británie hodnocení hotelů
  3. Británie hodnocení hotelů
Skotsko Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• ibis budget Hotel Edinburgh Park Průměrné hodnocení: 9

„Do hotelu jsme se vrátili po loňské zkušenosti. Vyhovovala nám vzdálenost od letiště a standard Ibis Budget nám na jednu noc zcela dostačoval. Vše je zde uzpůsobenu účelu, co se týká velikosti pokoje i jednoduchého funkčního vybavení, v zásadě nic nechybí, v lobby je navíc možné si zdarma udělat čaj a kávu. Hned naproti hotelu staví tramvaj a je zde velké nákupní centrum.“

• Inverness Lochardil House Průměrné hodnocení: 4

„Krasny historicky dum a celkova reklama na ubytovani. Jinak nic“

• Four Points Flex by Sheraton Edinburgh Průměrné hodnocení: 9

„Poloha, čistota, 24/7 recepce“

• Clayton Hotel Glasgow City Průměrné hodnocení: 10

„Krásný hotel přímo u řeky Clyde se zajímavě řešenou vstupní částí spojenou s barem a navazující na restauraci. Měli jsme pokoj v osmém patře, takže jsme si užili výhled. Pokoj byl řešený standardně, ale vkusně, postele byly velmi pohodlné. Snídaně byla klasická skotská doplněná nabídkou ovoce, sladkostí, jogurtů, cornflaků apod. Samoobslužný prostor v jídelně není příliš velký, takže když se jídelna náhle zaplnila velkou skupinou hostů, bylo to trochu náročnější. Personál se každopádně snažil a rychle doplňoval pokrmy. Celkově byl přístup personálu velmi milý a nápomocný, především na recepci. Byli jsme velmi spokojeni.“

• easyHotel Edinburgh Průměrné hodnocení: 10

„Maličký pokoj,ale ten výhled!!!Ten za to stál.Přátelský a nápomocný personál.Bohužel jen prodloužený víkend,sem bych se vrátila.“

• The Kenmore Club Průměrné hodnocení: 8

„Areál je prostorný, hezky upravený Personal milý Domečky jsou čisté, vybavené“

• Beaverbank Place - Campus Residence Průměrné hodnocení: 6

„Blízkost centra.“

• „Snídaně byla naprosto katastrofální. Káva z prášku. V nabídce vůbec nebyla šunka, sýr. Velmi malý výběr.“

• Holiday Inn Edinburgh Zoo by IHG Průměrné hodnocení: 10

„Hotel velmi prostorný, personál přátelský a milý. Hotel přímo u autobus zastávky.“

• Park View House Průměrné hodnocení: 9

„Poloha, čistota, klid“