Direct la pagina principală
  3. Comentarii despre B&B-uri și hanuri în Shkoder County
Shkoder County Comentarii verificate pentru B&B și hanuri, de la clienţi reali

Comentarii recente

• Las Palmas Guesthouse Scor din comentarii: 8

„Casa a fost confortabila, conditii decente.”

• Guest House Natura Komani Lake Scor din comentarii: 10

„Oameni foarte amabili, curatenie, paturi confortabile”

• Bujtina Tinari Theth Scor din comentarii: 10

„- gazde primitoare, foarte amabile; - locația are o priveliște superbă; - camerele curate și toate facilitățile din descriere au fost prezente; - mâncare extraordinară; Recomand cu încredere.”

• Turi-Selcë Scor din comentarii: 10

„Unul din cele mai de suflet locuri in care am stat si mi-ar placea sa revin. Si, cu siguranta, voi reveni. Meli si Turi sunt gazde perfecte si gospodari deosebiti, asa ca, nu-mi ramane decat sa ingros si eu randul turistilor care lauda mancarea de casa, multa si buna. Dar si locul asezat dumnezeieste, intre crestele Alpilor Albanezi, camerele simple, dar perfecte, cu absolut tot ce ai nevoie, in armonie totala cu locul si curatenie la superlativ. De la Turi poti face drumetii in Alpii Albanezi, la cascade, satul verde Lepush, Vermosh, canionul Bashkimi, pe unul din cele mai frumoase drumuri pe care am mers. Daca iti plac locurile nealterate de comercialul zilelor noastre. traditionale, gestionate de oameni simpli, cu mult bun simt, atunci trebuie sa ajungi la Turi Selce. Singurul nostru regret a fost ca am stat doar o noapte, dar, categoric, vom reveni.”

• Bujtina Terthorja Scor din comentarii: 10

„totul foarte curat si Alvin a fost foarte amabil. privelistea din camera a fost superba.”

• Villa KRONI Scor din comentarii: 8

„Locația este frumoasă, însă puțin cam dificil de ajuns cu mașina, drumul este destul de rău. Mâncarea este foarte bună.”