Hoppa till innehållet
  1. Startsida hotellrecensioner
  2. Hotellrecensioner Ecuador
  3. Hotellrecensioner Ecuador
Sierra Verifierade hotellrecensioner från riktiga gäster

Nya recensioner

• Hotel La Cartuja Gästbetyg: 10

”Ett mycket fint, personligt boende. Fantastisk personal, väldigt hjälpsamma med allt. Supergod frukost. Rummen är stora och personligt inredda. Kan varmt rekommendera hotellet till andra gäster!”

• ”Vi ÄLSKADE att bo här! Moderna, välstädade rum och en varierad frukost! Väldigt trevlig receptionist som hjälpte oss få ut det mesta av Quito och gjorde allt för att vi skulle ha en fin smekmånad! Kan verkligen rekommendera!”

• Apricot Hotel Gästbetyg: 10

”Enastående bemötande! Personligt och med verklig omtanke i minsta detalj. Vi blev både hämtade och lämnade vid flygplatsen. Ska man flyga vidare påföljande dag är det helt perfekt eftersom det är så nära till flygplatsen. Vi serverades en fantastisk middag på kvällen. Priset var synnerligen bra. Oscar och Daniella gav verkligen en fin känsla av att vi var betydelsefulla. Mi casa es tu casa var exakt allt det som uttrycket står för. Toppbetyg! Bättre betyg går inte att få. Gunnar och Minna”

• Hacienda Rumiloma Gästbetyg: 9

”Vackert läge med utsikt över Quito. En vacker vandringsled med vackra blommor och kollibrier. God mat och en välfylld vinkällare göra vistelsen mycket trevlig. Hjälpsam personal som hjälper till med transporter och tips om olika aktiviteter.”

• Hostal Mediodia Gästbetyg: 9

”Värd pengar. Väldig rent och nära centro histórico. Äldre byggnad men rent. Rekommenderas inte att gå ut efter 19.00 men på dagen ingen problem”

• ”Familjärt hotell med väldigt trevlig personal. Läget var bra i närheten av de större gatorna med restauranger och inte långt från centrum.”

• ”Att det ingen som svara när man ringer och det va fel telefonnummer”

• Wyndham Garden Quito Gästbetyg: 8

”Centralt, kompakt och enkelt.”

• ”Fantastiskt”

• Viajero Quito Hostel Gästbetyg: 8

”Att turer anordnades och att man mötte andra resenärer”