«L'hotel ha un'ottima posizione e ottimi servizi: camere pulite e spaziose dotate di un terrazzo privato. Il personale è gentilissimo e all'ascolto, abbiamo molto apprezzato che ci abbiano chiamato alla fine del nostro soggiorno per sapere se tutto era andato bene. Consigliamo fortemente questo hotel, è ottimo in tutto, sia nei servizi che nelle persone che lo gestiscono, che ringraziamo molto per la loro accoglienza.
Εξαιρετική διαμονή σε ένα πανέμορφο νησί. Το ξενοδοχείο άψογο, τόσο ως προς τις παροχές (καθαριότητα, δωμάτια, παραδοσιακό τοπικό πρωινό) όσο και ως προς την τοποθεσία (δύο βήματα από την πανέμορφη παραλία και 7 λεπτά με το αμάξι από τη χώρα της Σκύρου). Οι ιδιοκτήτες ευγενέστατοι και αυθεντικοί άνθρωποι. Εκτιμήσαμε πάρα πολύ το ότι μας κάλεσαν μετά το πέρας της διαμονής μας για να ρωτήσουν εάν όλα πήγαν καλά με τη διαμονή και το ταξίδι της επιστροφής. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα την πανέμορφη Σκύρο και ιδίως τη διαμονή στο Αχίλλειον. Εις το επανιδείν!»
«Ευρυχωρο δωματιο, ομορφο, ανετο κ καθαρο!! Μια εσπρεσσιερα μονο του ελειπε (που στην αξια του δωματιου την περιμενα! Ειχε ομως μικρο κουζινακι να βολευτεις αλλιως!»
«Στο ammos hotel είχαμε μείνει και πριν από 13 χρόνια. Το ίδιο μοναδικό όπως και τότε. Είναι πανέμορφο. Το προσωπικό πολύ ευγενικό, να σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς. Όλα πεντακάθαρα. Τα δωμάτια το ένα καλύτερο από το άλλο. Όσο για το πρωινό τι να σχολιάσω. Όλα φανταστικά, πεντανόστιμα. Κάθε μέρα είχε και καινούργιες λιχουδιές να δοκιμάσεις.»
Έχουμε πάνω από 70 εκατομμύρια σχόλια για καταλύματα και προέρχονται όλα από πραγματικούς, επαληθευμένους επισκέπτες.
Πώς γίνεται;
Όλα ξεκινούν με μια κράτηση
Όλα ξεκινούν με μια κράτηση
Ο μόνος τρόπος για να γράψετε σχόλιο είναι να κάνετε πρώτα μια κράτηση. Έτσι ξέρουμε ότι τα σχόλιά μας προέρχονται από πραγματικούς πελάτες που έχουν μείνει στο κατάλυμα.
Ακολουθεί το ταξίδι
Ακολουθεί το ταξίδι
Οι επισκέπτες μένουν στο κατάλυμα και ελέγχουν πόσο ήσυχο είναι το δωμάτιο, πόσο φιλικό είναι το προσωπικό κ.α.
Και στο τέλος, ένα σχόλιο
Και στο τέλος, ένα σχόλιο
Μετά το ταξίδι τους, οι πελάτες μας σχολιάζουν τη διαμονή τους. Προτού αναρτήσουμε τα σχόλια στη σελίδα μας ελέγχουμε μήπως περιέχουν απρεπείς λέξεις και φυσικά επιβεβαιώνουμε την αυθεντικότητά τους.
Aν κάνατε κράτηση μέσω του ιστοχώρου μας και θέλετε να κάνετε σχόλια, παρακαλούμε συνδεθείτε πρώτα.