2. Portugalsko hodnocení hotelů
Sotavento Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• The Central Guesthouse Průměrné hodnocení: 5

„Lokalita, cena“

• Residencial Condado Průměrné hodnocení: 2

„Nemohu říci, že by de mi něco líbilo.“

• Rooms_Heart Apartment Průměrné hodnocení: 10

„Byt je velmi útulný, praktický, čistý. Dora je velmi milá hostitelka, se vším vám ráda poradí. Ubytování je v blízkosti letiště, max 15 minut chůze. K dopravě lze využít taxi služby - podobné ceny jako autobus, někdy i levnější. Ubytování vřele doporučuji.“

• Gast House Průměrné hodnocení: 7

„Ubytování v centru města, velmi blízko do přístavu a k restauracím, obchodům,, kostelům apod. V den našeho pobytu byla na ulici charitativní akce s posezením, jkídlem a tancem., vše jsme mohli sledovat z terasy. Krásná dlouhá pláž.“

• Urban Bliss Boutique Guesthouse Průměrné hodnocení: 10

„Ochota personalu a čistota“

• Aguarela Tavira Průměrné hodnocení: 8

„Ubytovani ma nadhernou strechu ze ktere je fakt krasny vyhled jakozto z terasy.“

• Guest House Capitao Mor Průměrné hodnocení: 10

„Líbilo se mi naprosto všechno. Paní majitelka se mě hezky ujala, řekla, kde co je, co můžu používat. Pokoj byl krásně světlý a měl super atmosféru jako celý byt a i když je v noci venku velký rámus z barů a restaurací, pokoj byl skvěle odhlučněn a já jsem nic neslyšela. Fakt krása a moc doporučuju🤩“

• BLife Batalya private rooms Průměrné hodnocení: 6

„Samostatná koupelna.“

• Fernando Pessoa Villa Průměrné hodnocení: 10

„Tohle ubytování bylo dokonalé! V krásné čtvrti s domy postavenými v typickém stylu pro Algarve, samotné ubytování nemělo chybu, všude čisto, krásný velký balkon, bohužel jsme tu strávili pouze jednu noc před odletem. Měli jsme pokoj se sdílenou koupelnou a vůbec to nevadilo, v domě není moc pokojů, takže jsme koupelnu měli pro sebe, všude bylo velmi čisto. Bazén jsme nevyzkoušeli, ale vypadal lákavě.“

• Rua Fancisco Barreto Průměrné hodnocení: 10

„Alvaro byl velice vstřícný a ochotný, ubytování bylo čisté, blízko centra , rozhodně doporučujeme“