2. Česko hodnocení hotelů
  3. Jihočeský kraj hodnocení penzionů a B&B
Jihočeský kraj Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Penzion u Radnice Průměrné hodnocení: 10

„Pobyt bez snídaně. Pokoj vymazlený do detailů (ladily i knihy🤣). Nechybí fén, lžíce na boty, rychlovarná konev, nádobí. Vše jak bylo uvedeno v popisu. Výborná organizace pozdního příjezdu, skvělý popis. Pěkný dvorek, neměli jsme čas ho využít. Ve městě otevřený obchod i o víkendu, dobrá pekárna.“

• Penzion Krumlov - Massage studio Průměrné hodnocení: 10

„Penzion Krumlov se nachází na nádherném klidném místě na začátku křížové cesty s malebným jezírkem poblíž, které doplňovala hospůdka s vynikající kuchyní a přátelským posezením, doplněné i dětským hřištěm. Pouhé tři minuty seběhnutí do centra města. Ale i okolí Českého Krumlova je velmi zajímavé svou historií. Nejen cyklistické výlety, ale i možnost plavby na lodičkách a nezapomenutelných vorech s prosekem v ruce. Byli jsme velmi příjemně překvapeni velice ochotným personálem, včetně p. vedoucí a jejího bratra. Vždy nám dobře poradili kam se podívat, jak v samotném městě - Českém Krumlově, ale i jeho okolí. Z naší strany velké poděkování, vše fungovalo jak mělo, vždy řádně uklizeno, sociální zařízení voněla čistotou a dezinfekcí, snídaně byly na velmi dobré úrovni, vše průběžně doplňováno, což nebývá v našich českých zařízeních obvyklé. S pobytem jsme byli velice spokojeni, rádi se vrátíme a doporučujeme všem pobyt v tomto penzionu. Za nás mají 1*. Na tuto krásnou dovolenou nikdy nezapomeneme! Mirek a Soňa z Nové Paky“

• Pension Jana Průměrné hodnocení: 9

„Skvělé místo,v klidu a zároveň rychle v centru.Všude čisto.“

• Penzion Pod Zamkem Průměrné hodnocení: 10

„Perfektní ubytování - pokoje a koupelny byly čisté a pěkné. Stejně tak působil celý penzion. Snídaně dle výběru z menu byly také naprosto v pořádku. Penzion má famózní umístění (asi uhodnete z názvu, kde), s krásnou terasou u řeky a je to doslova pár minut chůzí do centra. Majitelka je sympatická a milá. Jelikož jí rezervační systém neukázal, že 3 noci, které jsme chtěli, nevycházejí na jeden pokoj a musela nás tedy v průběhu přestěhovat, jako kompenzaci za tohle malé nepohodlí nám nabídla pokoj s balkonem a výhledem na zámek. Toto kvituji, protože i když už první pokoj byl pěkný a pohodlný, druhý byl ještě o dost lepší (větší koupelna i pokoj, výhled, balkon). Kdybych si nyní objednával ubytování, volil bych ten, protože za příplatek cca 500 Kč by mi to stálo.“

• Art Maison Krumlov Průměrné hodnocení: 10

„Penzion Art Maison je opravdový skvost. ..Měli jsme tu čest být prvními hosty a už při vstupu mi bylo jasné, že majitelé do ubytování vložili nejen čas a energii, ale i kus své duše a lásku k umění. Každý detail je promyšlený a celý prostor působí velmi esteticky a útulně. Vše je zcela nové, krásně voňavé a maximálně čisté. Vybavení kuchyně je nadstandardní. Pokoj je vkusně zařízen s důrazem na pohodlí i atmosféru. Opravdu jsme si připadali jako v malém uměleckém útočišti ♥️ Lokalita je skvělá – do centra je to jen pár minut pěšky. Byl to krásný víkend a určitě se rádi vrátíme. Penzion Art Maison upřímně doporučujeme všem, kdo hledají stylové a osobité ubytování. Pan majitel je moc milý a ochotný hostitel.“

• Penzion Vejrovna Průměrné hodnocení: 10

„Penzion jsme navštívili v polovině června a strávili zde dvě noci. Celý pobyt byl od začátku do konce naprosto příjemný a nezapomenutelný. Místo je výjimečně klidné, doslova poetické – obklopené pouze přírodou a nádherným tichem, které jsme si maximálně užili. Byli jsme ubytovaní ve "Svatebním pokoji", který je velmi originálně zařízený – ideální pro páry, třeba i na líbánky. Pokoj má jedinečnou atmosféru, s vanou uprostřed místnosti, celoprosklenou sprchou a vkusně zvolenými materiály. Velkým plusem jsou i krásné, osobité obrazy, které celý prostor doplňují a dotvářejí umělecký dojem. Majitelé penzionu jsou mimořádně milí, vstřícní a komunikativní lidé, kteří svou práci očividně dělají s láskou. Bylo znát, že jim na hostech opravdu záleží. Nic nebyl problém. Celkově můžeme pobyt v Penzionu Vejrovna vřele doporučit všem, kdo hledají klid, krásné prostředí, osobní přístup a něco trochu jiného než běžný hotelový standard. Rádi se sem zase vrátíme!“

• Penzion Golden Crown Průměrné hodnocení: 10

„Úžasný penzion všem velice doporučuji 😄“

• Penzion U Růže Průměrné hodnocení: 9

„Způsob příjezdu, klíče ve schránce s kódem. Parkovani ve dvoře. Velmi klidná lokalita. Bohatá snídaně v restauraci.“

• Penzion 4 Dvory Průměrné hodnocení: 10

„vše bylo v pořádku, líbila se nám výzdoba“

• Penzion Pod Hradem Průměrné hodnocení: 9

„Pan majitel a majitelka připravovali naprosto fantastické snídaně - velký výběr, domácí koláče od paní domácí. Bonus byl vnitřní bazén, který jsme ocenili při špatném počasí.“