2. Chorvatsko hodnocení hotelů
  3. Chorvatsko hodnocení hotelů
Split Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Skalinada Sea View Průměrné hodnocení: 10

„Naprostá spokojenost. Ubytování čisté, pravidelně uklizené. Vybavení top! Jídlo vynikající. K moři kousíček přes silnici.“

• Apartmani Jakiruša Průměrné hodnocení: 10

„Krásná lokalita,jen pár kroků od moře. Byl zde neskutečný klid.Nadherna promenáda s výbornými bary a restauracemi.Hostitele byli moc příjemní a pozorní.Radi poradili a štědře nás pohostili.“

• Family apartments - Guesthouse Vranješ Průměrné hodnocení: 8

„Pěkná lokalita, čistota“

• Guest House Marija Průměrné hodnocení: 10

„Všechno super“

• Seaside Apartments Průměrné hodnocení: 4

„Poloha apartmánu je skutečně pár kroků od moře. Komfortní možnost parkování hned vedle balkonu, kterým se dá projít do apartmánu. Pokoje byly prostorné, velká koupelna, pohodlné postele a velice účinná klimatizace, která byla ve velkém horku oporou. V apartmánu bylo čisto.“

• Alexante Průměrné hodnocení: 9

„Ubytování čisté a pohodlné. Skvělý přístup majitelky.“

• Mare Průměrné hodnocení: 10

„Vstřícná hostitelka a to ticho.“

• Villa Meri Průměrné hodnocení: 10

„Všechno bylo moc příjemné a dobře vymyšlené. Uvítali jsme možnost úschovy zavazadel v kanceláři za mostem na ostrově Čiovo.“

• Zen Residence Průměrné hodnocení: 10

„Naprostá spokojenost. Majitel pozorný, lokalita perfektní a klid. Kousek k moři a ten krásný výhled. Pohádka. Doporučuji navštívit“

• Villa Mario Průměrné hodnocení: 9

„Na místě jsme dostali upgrade pokoje na bungalow se zahrádkou. Místo je super, bungalow se zahrádkou byl velmi čistý a upravený, personál byl fajn (někteří byli pořád velmi milí, někteří byli milí dle výše útraty).“