2. Rakousko hodnocení hotelů
  3. Štýrsko hodnocení hotelů
Štýrsko Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• „Úžasné snídaně, příjemný a ochotný personál. Pokoje čisté. Parkovali jsme v podzemní garáži pod hotelem, takže se dostanete suchou nohou do hotelu. Do centra jsme jeli busem, zastávka byla hned u hotelu. Byli jsme tu jen jednu noc, ale rádi hotel využijeme znovu.“

• Hotel Mercure Graz City Průměrné hodnocení: 10

„Je to tichý, čistý, moderní hotel s výbornou snídaní a velmi ochotným personálem. Během několika minut lze pěšky dojít do centra města. Parkování je možné v podzemní garáži, odkud se výtahem dostanete do hotelu.“

• Grand Hôtel Wiesler - Centre of Graz Průměrné hodnocení: 10

„Překrásný pokoj s vysoce elegantním pojetí“

• Radisson Hotel Graz Průměrné hodnocení: 8

„pokoj byl cisty a velmi hezky vybaven, nemuzu si na nic stěžovat“

• Hotel Ramada by Wyndham Graz Průměrné hodnocení: 9

„Hotel u dálnice ideální na přespání při dlouhé cestě, velké parkoviště přímo u hotelu, výborná snídaně.“

• „Výborná lokalita blízko dálnice, šel check-in jednoduchý, přesto se utvořila fronta a dlouho jsme čekali. Možná by bylo vhodné mít možnost formulář připravit v mobilu a pak naskenovat QR.“

• OEKOTEL Graz Airport Průměrné hodnocení: 10

„Perfektní je to, že místo k parkování je v těsné blízkosti hotelu. Při našem problému s příjezdem se personál zachoval velice vstřícně a ochotně nám pomohl s ubytováním. Prostředí dobré, snídaně pestrá, bohatá a uspokojivá.“

• JUFA Hotel Graz Süd - Self Check-in Průměrné hodnocení: 4

„Personál na hotelu dnes v podstatě neexistuje jen automat. Absence pořádaného označení pokojů především pokoje číslo 10. Ten pokud neprohledáte přízemí hotelu důkladně nemáte šanci najít. A přitom by stačilo poradně označení pokojů.“

• Hotel Highway - Bed & Breakfast Průměrné hodnocení: 9

„Poloha hned u dálnice, přesto klid v noci. Ideální pro přespání na cestě. Check in dostupný 24 hodin. Chutná snídaně. Ocenili jsme bezlepkové housky pro celiaka, to opravdu potěší. Děkujeme!“

• Stadthotel Schwerterbräu Průměrné hodnocení: 10

„Výtah.recepce,výtahy.restaurace“