2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Itálie hodnocení hotelů
Vinařská stezka Jižní Tyrolsko Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Art & Design Hotel Napura Průměrné hodnocení: 8

„Postel, Bazen ale byl malý na plavání Zázemí okolo bazénu Nabídka s rostlinným mlékem a bezkofeinovou kávou Velikost pokoje Klidná lokace Klidný pokoj Podzemní parkoviště Úklidová služba na pokoje - ciste ručníky a povlečení denne“

• Gasthaus Pension Flora an der Weinstrasse Průměrné hodnocení: 9

„Příjemné místo, ochotný personál, dobrá kuchyně. Parkování motorky v garáži,“

• Hotel Raffl Průměrné hodnocení: 9

„Krásný moderní hotel. Evidentně budova v průběhu doby rostla, a tak jsou patrné odlišnosti mezi starší části do ulice a novější částí do zahrady. Vlastní parkoviště hned za hotelem. Personál na recepci velmi ochotný“

• Gasthof Zur Sonne Průměrné hodnocení: 10

„Prostorný pokoj i koupelna. Výtečná jídla, zákusky i místní italské víno. 10 minut jízdy od dálnice - skvělé pro přenocování při cestě do/z Itálie. (Jak je to se zimním lyžováním jsem nezjišťoval).“

• Hotel Comfort Erica Dolomiti Val d'Adige Průměrné hodnocení: 10

„Very nice hotel!“

• Hotel Landgasthof Weingut Seeperle Průměrné hodnocení: 10

„Všechno super! Milí personál,bazén,parkování zdarma,výborný jídlo,dětské hřiště u restaurace“

• Hotel Alexandres Průměrné hodnocení: 9

„Fajn ubytování, doporučuji.“

• Hotel CampingPark Steiner Průměrné hodnocení: 10

„Vsechno fajn“

• Weisses Rössl Průměrné hodnocení: 10

„Možnost ubytování v naším pejskem, ideální pozice přímo na náměstí v centru města s možností parkování. Rádi se sem vracíme.“

• B&B Hotel Bolzano Průměrné hodnocení: 9

„Prostorný pokoj. Možnost si koupit chlazené jídlo a ohřát v mikrovlnné troubě.“