„Hotel můžu maximálně doporučit hlavně k vůli lokalitě a parkování. Vybavení už není žádná moderna ale vše funkční a dostačující,Příjemný personál,super snídaně a vynikající poloha hotelu v centru za přijatelnou cenu , když se do györu vrátíme tak se ubytujeme zase tady .“
„Skvělé ubytování, čisté moc pěkné, hotel je na perfektním místě, lázně jsou kousek i centrum, vše super, parkování motorky v areálu, jediná malá výtka - z matrací nás bolela záda a žebra“
„Personál na recepci super! Personál na snídani se musel dost otáčet, neměli to lehké a občas chvíli trvalo, než doplnili kávovar a nebo postmix na džus, ale při jejich zápřahu to chápu. Jinak jídlo chutné a dostatečný výběr. Na pokoji při příchodu čisto.“
„Pokoje hezké, zrekonstruované, prostorné, dobře vybavené (lednička, fén, kosmetické zrcátko, topení v koupelně, klimatizace, velké zrcadlo). V hotelu jídla byl dostatek a velký výběr na snídani i večeři, průběžně ho doplňovali, občas se muselo na něco počkat, ale to se dá pochopit vzhledem k tomu, že tam bylo vždycky plno. Na recepci při příjezdu bylo milé, že slečna měla naučené některé věty v češtině. Aquapark je velký, několik bazénů s různě teplou vodou, velký plavecký bazén s několika dráhami, jeden bazén i uvnitř, spousta lehátek venku i vevnitř, restaurace v areálu aquaparku - opravdu výborná kuchyně, akorát trochu vyšší ceny. Super bylo, že v areálu můžete být i po odubytování bez časového limitu.“
„Příjezd k hotelu Panorama byl trochu odstrašující kde vůbec jedeme ,nakonec hotel čistý ve své době slávy mohl být vyjmečný nyní už něco dosluhovalo.Mladý personál ale naprosto neochotný ,bez úsměvu špetky zájmu.Člověk si připadal že je obtěžuje s prosbou o doplnění skleniček na nápoj …“
„Opakovaně se rádi do hotelu vracíme. Skvělý a vstřícný personál, pohodlné a dobře vybavené pokoje, v poslední době se ještě navíc zvýšila kvalita snídaní :) Možnost využití hotelového bazénu anebo termálů hned vedle. Perlička: jedna z účastnic slavila narozeniny a hotel nám ochotně zajistil naprosto skvělý dort:) Všude doporučujeme a sami se opět rádi vrátíme. Děkujeme:)“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.