2. Řecko hodnocení hotelů
  3. Thessalia hodnocení penzionů a B&B
Thessalia Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• EVANS Skiathos Průměrné hodnocení: 8

„Balkón byl opravdu příjemný, jinak nedaleko od všeho, co je potřeba, nebylo to drahé“

• Studios Filippos Průměrné hodnocení: 10

„Klidná lokalita téměř na konci městečka. Blízko k autobusové zastávce, blízko do obchodu. Tiché,klidné místo. Mili majitelé Denně se pokoj uklizel,vše bylo voňavé a čisté.“

• Sun Accommodation Průměrné hodnocení: 10

„Kousek od přístavu, levný pokoj do ulice, ale o hluku jsem věděla předem a byla jsem hodně unavená :) Pokoj čistý, pohodlná postel, opravdu voňavé povlečení! i ručníky, malá lednice, klimatizace, fén, balkon. Víc nepotřebuji :) Bazén byl bonus, po letu a plavbě super!“

• Pansion Angela Průměrné hodnocení: 1

„Personál, paní uklízečka byla moc milá“

• Eleni Studios Neo Klima Skopelos Průměrné hodnocení: 10

„Prijemne prostredi, mila a ochotna pani domácí.“

• Filia Průměrné hodnocení: 8

„Bylo to blízko centra, letiště i přístavu. Moc milí personál a čistý pokoj.“

• Studios Nelli Alonissos Průměrné hodnocení: 8

„Klidná lokalita, kousek od pěkné pláže, ubytování čisté, prostorné.“

• Akti Fine Rooms Průměrné hodnocení: 9

„Skvělá lokalita. Všude blízko - do obchodu, restaurací, pekáren, do centra města, do přístavu, na autobusovou zastávku i na pláž. Pohodlné postele, velký balkón s posezením, nic nechybělo. Velmi příjemný personál.“

• Ιno Skiathos Průměrné hodnocení: 10

„Krásný, voňavý a hezky vybavený apartmán v centru města, velký balkón, pohodlné postele, 100% klid na spaní. Velmi přátelská Ino, umožnila mi check-in o 2 hodiny dříve.“

• Argo Pension Průměrné hodnocení: 9

„Příjemný personál, blízko centra.“