Căutați hoteluri în Thrace, Grecia

Introduceți perioada și alegeți din 6315 hoteluri și alte tipuri de cazare

Vedeți aceste orașe populare din Thrace

Alexandroupoli

Komotini

130 hoteluri

Chrysi Ammoudia

165 hoteluri

Cazați-vă în cele mai bune hoteluri din Thrace!

Filtrare după:

Clasificare după nr. de stele
Scor din evaluări

UrbanBay Hotel & Spa

Hotel în Kavala

UrbanBay Hotel & Spa oferă camere în Kavala, aproape de Plaja Perigiali și de House of Mehmet Ali.

A
Alexandru
România
Curățenie, liniște, loc parcare, vecinătatea portului vechi și a tavernelor.
Superb - Ce părere au avut alți oaspeți, 1.787 evaluări
VND 3.059.779

Lighthouse Hotel

Hotel în Alexandroupoli

Lighthouse Hotel se află în Alexandroupoli, la aproximativ 5 minute de mers pe jos de Alexandroupoli New Beach, și oferă serviciu de concierge, camere, un lounge comun, WiFi gratuit în întreaga...

L
Lucian
România
Super hotel! Cu personal atent, foarte aproape de tot ce înseamnă centru, faleză, promenada cu restaurante, farul din oraș și parcare!
Superb - Ce părere au avut alți oaspeți, 1.036 evaluări
VND 3.372.167

King Maron Beach Hotel & Spa

Hotel în Marónia

King Maron Beach Hotel & Spa se află în Marónia, la 44 km de Cazinoul Thraki, și pune la dispoziție o piscină în aer liber sezonieră, un centru de fitness, o grădină și parcare privată gratuită.

P
Pamela
Germania
Tocmai am plecat din acest hotel pe care îl recomand cu mare drag. Curat, priveliște foarte frumoasă, curtea foarte îngrijită, zona piscinei curată. Micul dejun delicios, proaspăt, bogat, pentru toate gusturile. Felicitări întregului personal, mereu prezent, prietenos și deschis la dorințele clienților. Managerul și Master Cheful au fost mereu prezenți în sală având grijă să nu ne lipsească nimic. Felicitări tuturor pentru profesionalism. Vom reveni cu drag!
Excepţional - Ce părere au avut alți oaspeți, 1.236 evaluări
VND 3.910.791

Dias Hotel

Hotel în Alexandroupoli

Dias Hotel se găsește în Alexandroupoli, la aproximativ 6 minute de mers pe jos de Alexandroupoli New Beach, și are o serie de facilități, precum o grădină, un lounge comun și un bar.

P
Paval
România
Este foarte aproape de centru, foarte curat, personalul este prietenos și atent, pana și cățelului i-a plăcut foarte mult. Felicitări pentru tot!
Superb - Ce părere au avut alți oaspeți, 1.377 evaluări
mi. 10 mart. - jo. 11 mart.
VND 6.115.883

Blue Bay Hotel

Hotel în Iraklitsa

Blue Bay Hotel se află pe malul mării în Iraklitsa și oferă cazare de 4 stele, o piscină în aer liber sezonieră, o grădină și o terasă.

C
Corina
România
Am avut parte de o experiență foarte plăcută – personalul a fost extrem de amabil și atent, iar locația este excelentă, la doar câțiva pași de mare. Camera noastră avea ieșire spre o curte interioară foarte liniștită și frumoasă, perfectă pentru relaxare. Recomand cu drag!
Scor din 10, evaluarea oaspeților 9,2
Superb - Ce părere au avut alți oaspeți, 190 evaluări
mi. 24 iun. - jo. 25 iun.
VND 4.782.649

Iridium Old Town Luxury Suites

Hotel în Kavala

Iridium Old Town Luxury Suites se găsește în Kavala și are cazare de, cu balcon privat.

a
alina
România
Ne-a plăcut foarte mult locația, în partea veche a orașului, la 2 pasi de port, supermarket, magazine, restaurante...tot ce aveai nevoie. Am avut vedere senzațională la port, fiecare camera având balcon separat, camerele nu sunt mari, fiecare camera avea aparat de aer conditionat cu care ne-am incalzit seara. Am parcat si pe strada din fata locatiei (pe strada principala) dar si in parcarea din port unde de revelion a costat 15 euro/zi. Comunicarea cu proprietarul, check-in și check-out au decurs foarte ușor. Am apreciat micile atentii din partea proprietarilor, am avut chiar și un brăduț împodobit în cameră. De asemenea, Charis ne-a ajutat cu diverse recomandări. Nu pot decât sa recomand această cazare.
Excepţional - Ce părere au avut alți oaspeți, 480 evaluări
mi. 24 iun. - jo. 25 iun.
VND 4.199.877

Aegean Infinity Deluxe

Hotel în Limenaria

Aegean Infinity Deluxe se găsește în Limenaria, la câțiva pași de Plaja din Limenaria, și oferă o piscină în aer liber sezonieră, o grădină, un lounge comun și parcare privată gratuită.

C
Cateluta Furdi
România
Totul la superlativ! Locația, personalul, mai ales Alexandra,curățenia, totul de nota 10! Voi reveni cu placere!
Scor din 10, evaluarea oaspeților 9,8
Excepţional - Ce părere au avut alți oaspeți, 134 evaluări
VND 5.119.559

ZEST THASSOS LUXURY RETREAT

Hotel în Limenaria

ZEST THASSOS LUXURY RETREAT se află pe malul mării în Limenaria și oferă cazare de 4 stele, o piscină în aer liber sezonieră, o grădină și o terasă.

N
Nicolae
Franţa
Totul la superlativ camera a fost exact la fel cum este în descriere pe site.
Scor din 10, evaluarea oaspeților 9,5
Excepţional - Ce părere au avut alți oaspeți, 228 evaluări
VND 9.283.568

Olive Boutique Hotel

Hotel în Limenaria

Olive Boutique Hotel se găsește în Limenaria, la 3 minute de mers pe jos de Plaja din Limenaria, și oferă o piscină în aer liber sezonieră, un bar și parcare privată gratuită.

A
Alexandra
România
Totul la superlativ! ♥️ Personalul foarte amabil și drăguț!🌸 Locația foarte aproape de mare și liniștita!🌊 Hotelul este nou, totul foarte curat, mirosul din hotel este de nedescris! Magic!🦋💫 Restaurantul hotelului cu mâncare absolut delicioasă! 🥙🥗 Locație prietenoasă cu animalele, aș putea spune chiar iubitoare de animale !🐶 Proprietarii sunt minunați!!! ♥️♥️♥️ Sophie este minunată!! 😍 Totul a fost absolut minunat! Recomand din suflet! Vă pupăm și vă salutăm! Sunteți minunați! 🥰
Superb - Ce părere au avut alți oaspeți, 128 evaluări
VND 2.881.671

EPICURE SUITES

Hotel în Kavala

EPICURE SUITES se găsește în Kavala și pune la dispoziție cazare de, cu balcon privat. Proprietatea are un bar, precum și un restaurant care servește preparate din bucătăria sushi.

R
Raluca
România
Locatia excelenta, camera spațioasă și curata, micul dejun foarte bun și vederea superba, la mare.
Scor din 10, evaluarea oaspeților 9,6
Excepţional - Ce părere au avut alți oaspeți, 572 evaluări
mi. 10 mart. - jo. 11 mart.
VND 5.272.839
Vedeți toate cele 6315 hoteluri din Thrace

Cele mai rezervate hoteluri în Thrace din ultima lună

Foarte bine - Ce părere au avut alți oaspeți, 4.187 evaluări

Scor din 10, evaluarea oaspeților 8,5
Foarte bine - Ce părere au avut alți oaspeți, 3.484 evaluări

Scor din 10, evaluarea oaspeților 7,9
Bine - Ce părere au avut alți oaspeți, 2.878 evaluări

Cele mai bune hoteluri cu mic dejun din Thrace

Aya Hotel

Hotel în Drama
Opţiuni de mic dejun
Excepţional - Ce părere au avut alți oaspeți, 311 evaluări

Aya Hotel se află în Drama, la 25 km de Pagheo, și pune la dispoziție o grădină, o terasă, un bar și parcare privată gratuită.

Superb - Ce părere au avut alți oaspeți, 438 evaluări

Pravi Hotel se află în Eleftheroúpolis, la 15 km de Muzeul de Arheologie Kavala, și pune la dispoziție o grădină, un lounge comun, o terasă și parcare privată gratuită.

Scor din 10, evaluarea oaspeților 9,2
Superb - Ce părere au avut alți oaspeți, 340 evaluări

Diamond City Living se află în Drama, la aproximativ 25 km de Pagheo, și oferă serviciu de concierge, camere fără alergeni, un lounge comun, WiFi gratuit în întreaga proprietate și o terasă.

Excepţional - Ce părere au avut alți oaspeți, 195 evaluări

Hotelul Hydrama Grand este amplasat într-un fost depozit de tutun din localitatea Dráma, chiar vizavi de izvoarele Agia Varvara și oferă o terasă la soare și un centru spa.

Superb - Ce părere au avut alți oaspeți, 544 evaluări

Aggelos Hotel se găsește în Alexandroupoli, la 3 minute de mers pe jos de Plaja Delfini, și oferă o grădină, un lounge comun, o terasă și parcare privată gratuită.

Excepţional - Ce părere au avut alți oaspeți, 233 evaluări

Înconjurat de verdeață luxuriantă, la 5 minute de mers pe jos de plaja Skala Potamias, Hotelul Ocean Beach are piscină și bar lângă piscină.

Superb - Ce părere au avut alți oaspeți, 228 evaluări

Proprietatea construită din piatră, Pontions, amplasată într-o grădină cu vegetație luxuriantă, la 130 de metri de plaja localității Skala Potamias pune la dispoziție un snack bar.

Superb - Ce părere au avut alți oaspeți, 418 evaluări

Hotel Nemesis se află în Stavroúpolis, la 29 km de Piața Antika, și oferă o piscină în aer liber sezonieră, o grădină, un lounge comun și parcare privată gratuită.

Hoteluri de buget din Thrace

Excepţional - Ce părere au avut alți oaspeți, 254 evaluări

Victory Apartments Hotel se află în Samothraki, la 5,1 km de Portul din Samothraki, și oferă o piscină în aer liber, o grădină, o terasă și parcare privată gratuită.

Scor din 10, evaluarea oaspeților 9,5
Excepţional - Ce părere au avut alți oaspeți, 192 evaluări

Anemi Beach se află în Skala Potamia, la câțiva pași de Plaja de Aur, și pune la dispoziție o grădină, un lounge comun, facilități de grătar și parcare privată gratuită.

Superb - Ce părere au avut alți oaspeți, 341 evaluări

Hotelul Astris Sun, situat în localitatea Astris de pe insula Thasos, la 4 km de piscina naturală Giola și la 9 km de Mănăstirea Archangelos pune la dispoziție o piscină în aer liber, facilități de...

Superb - Ce părere au avut alți oaspeți, 157 evaluări

Akontisma se găsește în Nea Karvali, la 16 minute de mers pe jos de Plaja Nea Karvali, și are o grădină, o terasă și parcare privată gratuită.

Superb - Ce părere au avut alți oaspeți, 246 evaluări

Samothraki Village Hotel se află în Palaiopoli, la 1,8 km de Archaeological Museum, și pune la dispoziție o piscină în aer liber sezonieră, o grădină, o zonă de plajă privată și parcare privată...

Superb - Ce părere au avut alți oaspeți, 405 evaluări

Rodopi Hotel se află în Komotini, la 29 km de Porto Lagos, și pune la dispoziție biciclete gratuite, o grădină, un lounge comun și parcare privată gratuită.

Superb - Ce părere au avut alți oaspeți, 32 evaluări

Villa Maria se găsește în Skala Potamia, la aproximativ 6 minute de mers pe jos de Plaja de Aur și la 14 km de Portul din Thassos, și are o grădină și WiFi gratuit.

Superb - Ce părere au avut alți oaspeți, 40 evaluări

Hotel Kima se află pe malul mării în Kamariotissa și oferă cazare de 1 stea, o grădină și o terasă.

Hoteluri din Thrace pe care le puteți rezerva fără un card de credit

Paris Hotel

Hotel în Xanthi
Foarte bine - Ce părere au avut alți oaspeți, 950 evaluări

Hotelul Paris este situat central în orăşelul Xanthi, aproape de magazine, restaurante şi o staţie de autobuz.

TSIGOURA VERDE RESORT

Hotel în Mikros Prinos
Scor din 10, evaluarea oaspeților 7,7
Bine - Ce părere au avut alți oaspeți, 43 evaluări

TSIGOURA VERDE RESORT se află în Mikros Prinos, la 23 km de Portul din Thassos, și pune la dispoziție o piscină în aer liber sezonieră, o grădină, o terasă și parcare privată gratuită.

The Anthemion House

Excepţional - Ce părere au avut alți oaspeți, 1.353 evaluări

Situată în Kavala, la 7 minute de mers pe jos de Muzeul Arheologic, Casa Anthemion este găzduită într-o clădire neoclasică restaurată din 1927 și oferă o serie de facilități, inclusiv un centru de...

Dias Hotel

Amo Golden Suites

Hotel în Chrysi Ammoudia
Scor din 10, evaluarea oaspeților 9,9
Excepţional - Ce părere au avut alți oaspeți, 144 evaluări

Amo Golden Suites se află în Chrysi Ammoudia, la 2 minute de mers pe jos de Plaja de Aur, și include o grădină, o terasă și vedere la mare.

Acropolis Hotel

Hotel în Limenas
Superb - Ce părere au avut alți oaspeți, 140 evaluări

Acropolis Hotel se găsește în Limenas, la 9 minute de mers pe jos de Plaja din Limenas, și oferă o grădină, o terasă și parcare privată gratuită.

Aegean Infinity Deluxe

Scor din 10, evaluarea oaspeților 9,8
Excepţional - Ce părere au avut alți oaspeți, 134 evaluări

Anna Beach Suites

Superb - Ce părere au avut alți oaspeți, 155 evaluări

Anna Beach Suites se găsește pe malul mării în Limenaria, la câțiva pași de Plaja din Limenaria, și are diverse facilități, printre care o piscină în aer liber sezonieră, o terasă și un bar.

Întrebări frecvente despre hotelurile din Thrace

Vedeți evaluări de la oaspeți care au stat la hoteluri din Thrace

Superb - Ce părere au avut alți oaspeți, 35 evaluări
Un resort nou, izolat, nu foarte aglomerat, plasat intr-un golf linistit. Resort cu acces controlat, cu portar si bariera, parcare foarte generoasa, transport bagaje la camera asigurat de o masina electrica de golf. Check-in si check-out foarte rapid. Personalul de la receptie profesionist, cald, extrem de atent si de binevoitor. Corpurile de cladiri sunt plasate in trepte si este mai greu de ajuns la ultimul nivel dar si privelistea este probabil cea mai spectaculoasa. Noi am primit o camera in prima linie foarte aproape de plaja, piscine si restaurant. Camerele mari, bine dotate, cu pat matrimonial si canapea. Balcon spatios cu 2 scaune, masuta si uscator de prosoape. Baia mare cu dus dar si cada, si aerisire cu geam. Curatenie si schimbat prosoape zilnic. Carduri pentru prosoape de plaja. Restaurant mare pentru micul dejun si cina, cu aer conditionat, cu 2 terase inchise si 1 deschisa. Meniu international variat. Pentru un meniu cu specific grecesc exista o taverna cu costuri suplimentare. Bauturi variate la preturi nu foarte exagerate, la fel si la bar sau la barul de pe plaja. O plaja cu nisip si pietris cu pietre mai mari pe alocuri, la fel si intrarea in mare pe anumite zone. Compenseaza insa apa curata, vizibilitatea buna si viata marina, deci potrivit pentru iubitorii de inot, snorkeling sau diving. Sezlonguri si umbrele incluse in pret. Toaleta, dusuri la piscina si langa plaja. Loc de joaca pentru copii, activitati la piscina si supraveghetor, centru de sporturi nautice. Am fost placut surprinsi sa gasim in camera o sticla cu vin cu ocazia aniversarii zilei de nastere. Pentru noi a fost un sejur placut pentru relaxare, snorkeling si diving, la un pret acceptabil, tinand cont ca a fost o rezervare last-minute si in full season.
Evaluare de la oaspeți de laManuel A.
De la VND 6.845.494 per noapte
Foarte bine - Ce părere au avut alți oaspeți, 1.189 evaluări
Plaja foarte aproape. Ieșeam din hotel, treceam strada și ajungeam la plajă, plaja privata a hotelului. Șezlongurile gratuite. Prosoape puse la dispoziție pentru șezlonguri. La piscina de asemenea. Apa foarte curata, calda, adâncime mică, distanta destul de mare spre larg, potrivita pentru mine, pentru familie, copil. Servire la plajă cu băuturi, contra-cost. Personal bun, tanar, calificat, amuzant, comunicativ. Curățenie în fiecare zi în camera, baie, balcon, schimbat așternutul. Produse de baie gratuite în fiecare zi. Șampon, gel de dus, balsam, săpun, hartie igienica. Gunoi dus. Prosoape mici, mari, halate de baie. Aer condiționat. Tot ce este necesar. Spatii de recreere. Curte frumoasa. Camere ok. Pe viitor vor fi aduse și îmbunătățiri, renovări camerelor, conform spuselor managerului hotelului. Dl. manager la plecare a venit și ne-am luat la revedere, schimbând impresii, lucru care mi-a plăcut. De asemenea era prezent prin hotel, restaurant pentru a se asigura ca totul este în regula și toată lumea mulțumită. Mancare bună. Foarte diversificata. Dorim sa revenim cu prima ocazie. De asemenea recomandam acest resort.
Evaluare de la oaspeți de laTrifu
De la VND 9.687.308 per noapte
Fabulos - Ce părere au avut alți oaspeți, 392 evaluări
Drumul catre resort este unul arid, uscacios, te duce cu gandul ca vei intalni acelasi lucru si la destinatie. Din contra, resortul este plin de vegetatie, locurile de parcare gandite sa fie la umbra ( sub bolte cu vita de vie). Am avut noroc sa prindem o camera aproape de plaja si de restaurant. Curatenia in camera noastra a fost ireprosabila, s-a facut curat in fiecare zi. Camera este spatioasa ( cea in care am stat noi, 4004), un pat mare si un fotoliu extensibil. Baia spatioasa, dotata cu cele necesare. Mancarea a fost delicioasa, reusind sa impace absolut toate gusturile. Plaja privata este amenajata cu sezlonguri, gratuite pentru clientii resortului, numai pietre, insa exista un ponton, de pe care puteai face sarituri. Prosoape se inchiriaza de la receptia hotelului, un euro prosopul. Exista locuri de joaca exterioare pentru copii.
Evaluare de la oaspeți de laNicoleta Larisa
Fabulos - Ce părere au avut alți oaspeți, 779 evaluări
Hotelul amplasat într-un loc deosebit cu privești și o natura de nedescris. Mincarea gustoasa, diversificata și din belșug, mereu suplineau felurile care se finisau. Șezlongurile comode, mereu găseai un loc pe plaja. Băuturile incluse în All inclusive au fost bune. Conducerea și angajatii hotelului sunt receptivi și se străduie sa găsească soluții pentru ca turiștii sa se simtă confortabil. Din Kavala ai de văzut o mulțime de locuri frumoase, am reușit sa ajungem chiar și Thassos.
Evaluare de la oaspeți de laGurin
Moldova
Excepţional - Ce părere au avut alți oaspeți, 1.236 evaluări
Evaluare de la oaspeți de laPamela
Germania
Scor din 10, evaluarea oaspeților 6,1
Plăcut - Ce părere au avut alți oaspeți, 605 evaluări
Hotelul este pe malul marii. Peisajul te incanta si relaxeaza. Au locuri de parcare, au o piscina curata si accesibila la orice ora.. Mancare diversificata, pentru toate gusturile. Personalul amabil si atent. Locatia perfecta pentru relaxare in vacanta.
Evaluare de la oaspeți de laConstantin
Scor din 10, evaluarea oaspeților 8,9
Fabulos - Ce părere au avut alți oaspeți, 170 evaluări
Am petrecut un sejur minunat la Porto Marina, curățenia a fost top,personalul foarte amabil,orice solicitare se rezolva prompt,discreție maximă, amplasarea locației foarte bună vis-a-vis de plajă, taverne, magazine.Multumim,deja ne este dor!!!!
Evaluare de la oaspeți de laAdriana
Foarte bine - Ce părere au avut alți oaspeți, 4.187 evaluări
Totul a fost la superlativ. Camerele foarte curate, spațioase, dotate cu tot ce aveai nevoie. Mâncarea foarte buna și diversificata. Plaja din apropiere foarte frumoasa. Recomand și vom reveni,cu siguranță
Evaluare de la oaspeți de laEmanuela
Scor din 10, evaluarea oaspeților 8,5
Foarte bine - Ce părere au avut alți oaspeți, 594 evaluări
Locație superbă in care ai tot ce-ți trebuie, chiar și o mini grădina zoologică care este foarte apreciata de cei mici. Cu siguranță anul viitor o sa revin!
Evaluare de la oaspeți de laTalpeanu
De la VND 4.721.030 per noapte
Foarte bine - Ce părere au avut alți oaspeți, 7.648 evaluări
Locația superba. Micul dejun gustos si destul de variat. Priveliștea după terasa, din restaurant, din balconul camerei superbă. Curatenie
Evaluare de la oaspeți de laAndreea Carmen
Fabulos - Ce părere au avut alți oaspeți, 119 evaluări
Liniste Plaja....daca nu esti atent cand iesi din hotel cazi pe ea,pe plaja
Evaluare de la oaspeți de laGENU
De la VND 6.463.519 per noapte
Foarte bine - Ce părere au avut alți oaspeți, 1.557 evaluări
O locație superbă ! Piscină și accesul la mare sunt foarte facile ….
Evaluare de la oaspeți de laMitroi
De la VND 5.576.334 per noapte
Foarte bine - Ce părere au avut alți oaspeți, 2.470 evaluări
serviciile, calitatea, personalul, localizarea
Evaluare de la oaspeți de laAlina
De la VND 4.322.502 per noapte
Scor din 10, evaluarea oaspeților 8,7
Fabulos - Ce părere au avut alți oaspeți, 449 evaluări
Este un hotel foarte curat si aproape de plaj
Evaluare de la oaspeți de laSimona
De la VND 5.824.647 per noapte
Scor din 10, evaluarea oaspeților 8,7
Fabulos - Ce părere au avut alți oaspeți, 270 evaluări
Confort, servicii complete, peisaj de vis.
Evaluare de la oaspeți de laAfemei

Plănuiţi o călătorie? Inspiraţi-vă din comentariile despre oraşele din Thrace

Scor din 10, evaluarea oaspeților 10

Faleza orasului cu terasele restaurantelor, un loc minunat...

Faleza orasului cu terasele restaurantelor, un loc minunat de plimbare seara si de savurat delicioasele preparate locale.
Evaluare de la oaspeți de laTunaru
Scor din 10, evaluarea oaspeților 8,0

O zona linistita chiar daca sunt multi turisti.

O zona linistita chiar daca sunt multi turisti. Meniul tavernelor satisface pe oricine. O problema cu parcarea autoturismelor (parcari putine si scumpe).
Evaluare de la oaspeți de laMarius
Scor din 10, evaluarea oaspeților 10

Statiune plina de viata, multe locatii cu mancare excelenta,...

Statiune plina de viata, multe locatii cu mancare excelenta, plaja cu nisip fin. Am mancat de mai multe ori la ThassianDoukas - mancare delicioasa, servire excelenta. Foarte multe feluri de mancare disponibile, mereu ocupate, mancare proaspata.
Evaluare de la oaspeți de laalinutz
Scor din 10, evaluarea oaspeților 10

o locatie perfecta,in apropiere sunt locatii si obiective la...

o locatie perfecta,in apropiere sunt locatii si obiective la care se poate ajunge foarte usor sirepede
Evaluare de la oaspeți de lapetre
Scor din 10, evaluarea oaspeților 10

Este cea mai animata localitate din Sud Vestul insulei...

Este cea mai animata localitate din Sud Vestul insulei Thasos. Am fost si in Limenaria si nu am vazut asa animatie acolo. Plaja este cu nisip fin si este amenajata bine! Intrarea in mare este lina! In zona plajei sunt multe taverne, beach baruri, zona comerciala pietonala si accesul la debarcaderul pentru croaziere. Ai totul la indemana! Pentru turistii din Romania, ca sa le ofer un termen ce comparatie as putea spune ca are ceva similar eforie nord din romania, dar mai intima si mai mica! P.S. Pentru cei interesati, se vede Muntele Atos de pe plaja.
Evaluare de la oaspeți de laRasvan
Scor din 10, evaluarea oaspeților 10

Skala Potamia ofera turistilor tot ce au nevoie pentru o...

Skala Potamia ofera turistilor tot ce au nevoie pentru o vacanta frumoasa, plaje, taverne , magazine interesante, peisaje superbe, oameni exceptionali.
Evaluare de la oaspeți de laAmalia
Scor din 10, evaluarea oaspeților 10

Te simiti in sigurata pe plaje, localnicii si vanzatorii...

Te simiti in sigurata pe plaje, localnicii si vanzatorii sunt foarte amabili, zona este frumoasa si linistita, plaje curate, peisaje frumoase, cu masina se ajunge usor in centrul orasului Kavala.
Evaluare de la oaspeți de laOrascu Vlad
Scor din 10, evaluarea oaspeților 8,0

Localitate plăcută, apă excelenta pentru familiile cu copii,...

Localitate plăcută, apă excelenta pentru familiile cu copii, cu intrare lina și lunga în mare, temperatura apei a fost bună pentru sfârșitul lunii mai, numai bună pentru înviorare
Evaluare de la oaspeți de laAdrian
Scor din 10, evaluarea oaspeților 6,0

Locatia pe care am ales-o specifica ca este la 250m de plaja...

Locatia pe care am ales-o specifica ca este la 250m de plaja. Da, exista o plaja aproape, dar mica si totul parea ruinat, fara populatie. A trebuit sa mergem cativa KM pentru a gasi o plaja populata. Am fost in mai multe locuri din Grecia in vacanta, dar aici nu era Grecia, nu auzeam muzica greceasca in niciun restaurant sau pe plaja. A fost o experienta neplacuta, pentru mine nu a fost o vacanta in Grecia...
Evaluare de la oaspeți de laCARMEN

Orasul e minunat.

Orasul e minunat. Restauranta bune, cu mancare pe toate gusturile. Pentru vizitat sunt o multime de obiective turistice intre care, cetatea care vegheaza orasul e cel mai la indemana.
Evaluare de la oaspeți de laARHIP
România

Mai multe locuri de explorat, mai multe moduri de a le vizita

• Vacanțe ieftine în Kavala

Planificați tot ce vă trebuie pentru vacanțele dvs. într-un singur loc - de la zboruri și sejururi la tururi și activități
  • Hoteluri în Insulele grecești

Vă gândiți la o călătorie mai lungă? Căutați idei pentru alte destinații? Luați în considerare Insulele grecești din apropiere și continuați căutarea!
  • Hoteluri în Insula Samothraki

Vă gândiți la o călătorie mai lungă? Căutați idei pentru alte destinații? Luați în considerare Insula Samothraki din apropiere și continuați căutarea!
  • Hoteluri în Grecia

Dacă plănuiți o vacanță mai lungă, nu vă limitați la Thrace, explorați întreaga țară!
  • Hoteluri în Santorini

Puneți-vă în mișcare și profitați din plin de călătorie descoperind alte destinații populare din Grecia.
  • Hoteluri în Creta

• Hoteluri în Kavala

Vă întrebați ce orașe și localități să vizitați pe durata călătoriei în Thrace? Încercați Kavala, o opțiune apreciată de oaspeți.
  • Hoteluri în Xanthi

Vă întrebați ce orașe și localități să vizitați pe durata călătoriei în Thrace? Încercați Xanthi, o opțiune apreciată de oaspeți.
  • Închirieri auto aproape de Aeroportul Alexandroupolis Democritus

Sosiți pe Aeroportul Alexandroupolis Democritus și aveți nevoie să închiriați o mașină? Rezervați-o acum și o preluați când aterizați.
  • Zboruri către Thrace

Luați-vă biletele de avion către Thrace direct de pe Booking.com.