2. Švýcarsko hodnocení hotelů
  3. Canton of Ticino hodnocení penzionů a B&B
Canton of Ticino Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• 33 Průměrné hodnocení: 10

„Rychlost check In, vše důsledně popsané, 2 vody free na pokoji v lednici. velice klidné místo blízko jezera Lagano“

• Residence Venus Garden Průměrné hodnocení: 10

„Velmi priatelsky hostitelia Solomon a Helena.Ranajky výborné.Čistota a poriadok vyborné.Vo všetkom nám vyšli v ustrety.Dakujeme velmi pekne za príjemný pobyt Miroslav a Yveta“

• Al Boccalino Bed&Breakfast Průměrné hodnocení: 8

„Prostředí a majitele“

• Hotel Garni Villa del Sole Průměrné hodnocení: 8

„Překrásný hotel ve vlastnitví starších manželů, kteří pracují na recepci a kuchyni. Velmi úslužní - starají se o vlastní příjem.“

• Pensione Cari Průměrné hodnocení: 10

„Místo a lokalita“

• B&B ALLA PIAZZETTA DI TEGNA Průměrné hodnocení: 10

„toto ubytování v penzionu jsme si vybrali, protože máme rádi historii a pěknou přírodu, dům je historický a příroda láka k výletům (jezero,vodopády,řeka), v našem termínu se konal v nedaleké Asconě úžasný jazzový festival Majitelka nám ve všem vyšla vstříc, byl poslední týden v červnu, tak jsme nečekali ve vysoké nadmořské výšce takové horko : dala nám na pokoj ledničku, a taky menší klimatizaci, na naší žádost upravila skladbu snídaně dobře funguje v regionu vlak a autobus a majitelka nám zařídila na celý pobyt zdarma jízdenky po celém regionu“

• BB Garni Motta Průměrné hodnocení: 10

„Parkovali jsme motorky přímo před hotelem a na ně jsme viděli z okna. Skvělý výhled na hory a město. Vřele doporučuji.“

• Hotel Ristorante Baldi Průměrné hodnocení: 10

„Snídaně večeře čistota a velmi ochotný personál“

• „Líbilo se mi staré vybavení, je to stará vila. Kdo má rád tento styl tak super. Pěkné posezení na zahradě. Bohužel jsme nevyužili kvůli špatnému počasí. Majitel nám napsal podrobné info jak se dostat do domu a jak vše funguje.“

• Garni Bar Sport Průměrné hodnocení: 9

„Velmi hezký, klidný a útulný hotel v historickém centru Mendrisia. Pokoje jsou jednoduše, ale účelně a příjemně zařízené, z balkonu je kouzelný výhled do zahrady a na okolní uličky. Majitel hotelu a personál sice moc nemluví anglicky, ale vůbec to nevadilo. Byli velice milí a péče o hosty byla vynikající.“