2. Česko hodnocení hotelů
  3. Česko hodnocení hotelů
Toulava Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Boutique Hotel Nautilus Průměrné hodnocení: 8

„Pěkný hotel se skvělou atmosférou přímo v centru Tábora. Interiér hotelu moc pěkný. Velmi ochotný personál (to se v ČR často nevidí). Snídaně dostatečná, i když jsem měla malinko větší očekávání. Oceňuji možnost parkování kousek od hotelu.“

• Podkroví v Jihočeském Statku Průměrné hodnocení: 9

„Krasne misto na venkove se zviratky. Podkrovni apartman je cisty, utulny a naprosto vyhovujici. Setkani se sympatickou, ochotnou a vstricnou pani majitelkou bylo vzdy prijemne. Dcera byla unesena z domacich zvirat. V okoli je moznost ruznych vyletu a do mesta je to autem, co by kamenem dohodil. Nas pobyt byl presne to, co jsme hledali a urcite zvazime dalsi navstevu!“

• Hotel Relax u Drsů Průměrné hodnocení: 7

„.“

• ROMANTIK HOTEL ELEONORA Průměrné hodnocení: 9

„Vše bylo v pořádku ubytování je opravdu kvalitní 😆“

• Hotel Palcát Průměrné hodnocení: 10

„Velmi milý personál, vše čisté, skvělá snídaně, perfektní a vysoké matrace. Vřele doporučuji“

• „Velice příjemný hotel s milým personálem. Pokoje jsou čisté, hezky vybavené, s kvalitní postelí. Jako překvapení výborné víno a minerálka na pokoji jako dárek. Bohatá rozmanitá snídaně nás potěšila.“

• Hotel Tábor Průměrné hodnocení: 10

„Komunikace s paní recepční byla vynikající, check-in byl na dálku po 19h bez potíží. Pokoj měl všechno, co jsme potřebovali, postele trochu vrzali, ale nic, co by se nedalo, pohodlné byly. Okolí skvělé, všude blízko. Při další návštěvě Tábora bych neváhala se znovu ubytovat zde. Snídaně bohaté, nic nám nechybělo, indickou restauraci, která je v budově jsme nevyužili k jídlu, takže tu nemůžu zhodnotit.“

• Obytný kontejner Průměrné hodnocení: 9

„Příjemně zařízený prostor, klidné prostředí, vstřícný personál.“

• Hotel Monínec Průměrné hodnocení: 10

„Nádherný výhled z terasy.“

• Red Point Průměrné hodnocení: 8

„Jedno z nejlevnějších ubytování po celé ČR. Přičemž za tyhle prachy dostanete obrovský pokoj, docela pěkný, s vlastním sociálním zařízením. Co tady píšou o tom hluku, tak jsme spali dobře, a ten nás nerušil“