2. Norsko hodnocení hotelů
  3. Trøndelag hodnocení hotelů
Trøndelag Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Røros Hotell - Bad & Velvære Průměrné hodnocení: 8

„Velmi pěkný bazén i se saunou, vnitřní a venkovní vířivka. Snídaně vynikající.“

• Best Western Plus Hotel Bakeriet Průměrné hodnocení: 10

„Skvělá poloha!!! Nadherné ubytování, ochotný personàl. Super snídaně“

• Oppdal Gjestetun Hotell Průměrné hodnocení: 10

„Vstřícný personál, nefunkční konev na vodu nám obratem vyměnili za novou. Přesto že se jedná o hotel, tak byla na pokoji menší kuchyňská linka a lednička. Malý, ale velmi čistý pokoj, na terase posezení, pohodlná, velká postel. Vynikající pestrá snídaně vč. uzeného lososa. Parkování před hotelem nebo v otevřených garážích.“

• Comfort Hotel Trondheim Průměrné hodnocení: 7

„Dobré snídaně, poloha.“

• Karivollen Overnatting Průměrné hodnocení: 8

„Klasická ubytovna velmi čistá plně vybavená kuchyň. K dispozici automat na teplé nápoje. V kuchyni se špinavé nádobí dává do myček o které se stará personál.“

• Vognbu Gran Nordre Průměrné hodnocení: 10

„Útulná chatička uprostřed ničeho- vlastně ne- uprostřed krásné přírody. Přítomnost zvědavých kraviček nás také těšila.“

• Sæterhaugen overnatting Průměrné hodnocení: 10

„Milá hostitelka, která reagovala rychle na dotazy. Chata byla útulná, postele i deky jsou příjemné, v noci naprostý klid. Můžete si připlatit za služby úklidu i za povlečení. Moc se nám tam líbilo, nemáme co vytknout.“

• Quality Airport Hotel Værnes Průměrné hodnocení: 8

„Dobré umístění na cestě do Trondheimu, relativně velké pokoje a dobré snídaně.“

• Quality Hotel Augustin Průměrné hodnocení: 9

„Na snídani velký výběr, k dispozici i před koncem. O víkendu posunutý čas podávání snídaní, ocenila jsem možnost se dospat. V lobby celý den káva a čaj, což bylo příjemné zejména po návratu z deštivého města. Postel široká pohodlná, navíc pohodlné křeslo pro odpočinek“

• Aiden by Best Western Trondheim Airport Průměrné hodnocení: 8

„V těchto typech hotelu není většinou co zkazit. Dobrá lokalita, jednoduchý, čistý pokoj, výborná snídaně. Personál ochotně pomohl i s platbou parkovného.“