2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Itálie hodnocení hotelů
Val Badia Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Garni Raetia Průměrné hodnocení: 10

„Ideální výchozí poloha na lanovky i autobus. Naprosto úžasní majitelé, vždy nápomocní s plánováním tras. Mimořádné snídaně.“

• B&B - Hotel Ciasa Rü Blanch Průměrné hodnocení: 10

„vše ok“

• Garni Hotel Residence Diamant Průměrné hodnocení: 10

„Krasne zrekonstruovane welness a bazen, velmi prostorny apartman, ochotni ubytovatele, moznost mit polstare navic“

• Hotel Arkadia - "Adults Only" Průměrné hodnocení: 10

„Nádherný, čistý a skvěle vybavený hotel s perfektní polohou v centru Corvary v blizkosti několika lanovek. Měli jsme krásný pokoj s balkonem a se vším, co bylo potřeba. Moc se nám líbil i panoramatický bazén a sauny s relaxační místností. Pochválit musíme také snídaně - široký výběr z bufetu a speciality připravované kuchařem na přání + moc dobrá káva:) Oceňujeme také velice milý personál.“

• Hotel Cappella Průměrné hodnocení: 10

„Úplně všechno. Luxusní hotel.“

• Sporthotel Teresa Průměrné hodnocení: 9

„Jídlo super. Měli jsem polopenzi. Snídaně každý den stejná, nicméně výběr všeho možného - ovoce, pečivo, napečené sladké koláče, šunka, sýr, hermelín, zelenina, míchaná vejce, slanina. Z nápojů pak džusy, freše, sypaný čaj. Na objednání káva. Večeře se skládala ze zeleninového baru (grilovaná zelenina, zapečený květák, rajčata, čerstvé listové saláty, uzenina) + servírované 3chodové menu (výběr z obvykle 3 druhů jídel den předem). Navíc byl vždy denně od 15h otevřený bar s malým občerstvením v ceně (tousty, focaccia, mřížkový koláč, koblížky). Číšníci i všechen personál moc milé chování. Zařízení pokoje pěkné, čisté, né příliš moderní. V lednici na pokoji zdarma voda (denně) + 1 jablečný džus na pobyt. Manželské postele pohodlné (přistýlka ale měla šíleně tvrdou matraci - jak prkno - po urgenci ji pokojská vystlala další vrstvou deky a bylo to o chlup lepší). Wifi zdarma - většinu večera nepoužitelná. Signál také minimální, což bylo nepříjemné. Wellness - vyzkoušeli jsem jen vířivku a bazén, není co vytknout. Župany + pantofle na pokoji v ceně ubytování. Parkování možnost pod střechou přes silnici (10EUR/noc) nebo zdarma cca 200 m v kryté stodole.“

• Hotel Antines Průměrné hodnocení: 10

„Super zážitek. Hotel je na nádherném místě, personál velmi příjemný, jídlo a servis skvělé. Pejsek je opravdu vítaný - dostane deku a pamlsky. Děkujeme.“

• Al Cargà Průměrné hodnocení: 10

„Lokalita, výhled, několikachodová večeře, perfektní paní majitelka“

• Hotel Ciasa Tamá Průměrné hodnocení: 9

„Velmi milý a vstřícný personál, skvělé servírované večeře.“

• Garni Reutlingen Průměrné hodnocení: 10

„Nemáme k ničemu žádné připomínky. Se vším jsme byli velice spokojeni. Rodinná atmosféra v ubytování. Nezapomenutelné croasanty ke snídani.“