2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Itálie hodnocení hotelů
Val D'Elsa Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• „Snidane, ta byla nejlepsi. Jeli jsme pak dal a vzpominala jsem na ni vsude. Nikde nebyl takovy vyber❤️ a rano tam meli i prosecco 🫶“

• Podere La Ciabatta Průměrné hodnocení: 7

„Lokalita je nádherná“

• Hotel Da Graziano Průměrné hodnocení: 8

„Ochotný, milý personál. V pokoji vlastní malý balkon.“

• Casa Vacanza Le Case Průměrné hodnocení: 8

„Úžasná lokalita. Okolní příroda je naprosto skvostná. Pěkný apartmán, fajn bazén.“

• Il Piccolo Castello Průměrné hodnocení: 10

„Krásné ubytování,příjemný personál, výborná snídaně, vzhledem k přízemnímu uspořádání ubytování bylo možno z pokoje dojít doslova pár kroky k bazénu“

• Borgo San Luigi Průměrné hodnocení: 10

„Nádherné místo, úžasný personál, výborná kuchyně“

• Casa Montecuccoli Průměrné hodnocení: 10

„Skvělé ubytování, doporučuji. Dobře vybavená kuchyň. Postele neproležené. Bazén taky super. Venku se da grilovat, hrát pinpong a fotbálek 😁.“

• Villa il Pozzo Průměrné hodnocení: 10

„Prostorné krásně stylové ubytování. Člověk si připadá jako na zámku. Apartmány kompletně vybavené. Předčilo naše očekávání. Nádherné výhledy do zeleně přes vinice až na San Gimignano. Velký čistý bazén s dostatkem lehátek a zastíněním. Vše včetně zeleně perfektně udržované. K dispozici i volný přístup do prádelny s pračkami. Provozní Herjola je naprosto skvělá. Okamžitě reaguje a vše ochotně vysvětlí a ukáže. Přijeli jsme později večer a na uvítanou byl pro nás připravený košík se snídaní. Nakonec jsme se rozhodli si pobyt ještě o dva dny prodloužit. Přestěhovali jsme se do jiného apartmánu a také naprosto parádní. Bezproblémové parkování. Při výběru apartmánu jen zvážit, zda potřebujete přízemí, nebo nejsou problém schody. Nedaleko městečko Certaldo, rodiště Giovanni Boccaccio. Do Certaldo Alto se dá i vyjet z náměstí a zpět lanovkou, pokud staré město nechcete objíždět autem po úzké silničce a řešit nyní dosti plné parkoviště. Nám se i tak večer podařilo zaparkovat. V Certaldo dobré restauraurace a možnosti nákupu potravin např. v COOP. Zde i v okolí mnoho vinařství.“

• Villa Ducci Průměrné hodnocení: 9

„Rodinný hotel umístěný v zeleni s nádherným výhledem na San Gimignano. Bazén s dostatečným množstvím lehátek s slunečníků. Výborné snídaně z místních surovin. Skvělá u chutná nabídky jídel v restauraci, výborná vína. Pohoda a klid, ať už chcete strávit čas jen u bazénu nebo se chystáte na výlet do okolí.“

• Le Mimose B&B Průměrné hodnocení: 10

„Krasne misto, krasny dum a strasne mila pani domaci, urcite bychom se vratili.“